Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Nancyhane woog op het moment van schrijven 103.70 kg (bmi: 37.18).

Zo ben gisteren weer naar de cursus geweest en ben niks afgevallen. Zal effe de grafiek verduidelijken. De blauwe lijn is wat ik thuis weeg en de rode lijn is wat ik avonds op de cursus weeg. De blauwe lijn wordt altijd gewogen op maandag en de rode lijn wordt altijd gewogen donderdagavond op de cursus.
Ik heb weer een aantal opdrachten van de dietist meegekregen. Ten eerste moet ik een eetverslag bijhouden. Daarin moet ik natuurlijk opschrijven wat ik eet en hoe laat, maar ik moet ook opschrijven waar ik dan eet en waarom en met wie.
Ook moet ik voortaan op vaste tijden eten. En ik mag daar niet meer dan een half uur van afwijken. Dus ik denk dat mijn tijden zo ongeveer zullen worden rond half 8, rond half 1 en rond half 6. Ook moeten we 3 tussendoortjes eten. We hebben trouwens ook het verschil tussen extra's en tussendoortjes geleerd. Een tussendoortje mag je 3x per dag en is gezond en heeft maximaal 50 calorieën. Dus bijvoorbeeld een appel, rijstewafel, komkommer of iets anders gezond. Een extraatje mag je 2x per week en dat is dan bijvoorbeeld een liga, koekje, mueslireep, chips, alcohol etc.
Ook moet ik voortaan op een vaste plek eten. Dus dat wordt bij mij aan de eettafel en dan steeds op dezelfde stoel. Boterhammen worden dan dus ook niet meer op de aanrecht gesmeerd maar alleen op de vaste eetplek. Als je iets anders dan eten gaat doen op je vaste plek, moet je op een andere stoel gaan zitten. Zodat het zitten dan niet aan eten wordt geassocieerd. Ook de extraatjes moeten op de vaste plek gegeten worden. Dit natuurlijk om te voorkomen dat als je achter de computer zit of tv kijkt niet automatisch trek in iets krijgt.
Hopelijk ben ik volgende week wel afgevallen, ik ga in ieder geval met de opdrachten aan de slag.

Groetjes nancy

February 9, 2007 om 10:48
Hoi Nancy,

Ik merk het al, de dietiste legt de :zweep: erover. Maar er zit wel zin in hetgeen ze je voorschrijft. Veel mensen :koffieachterpc: of zitten voor de :voordebuis: en werken dan :taartgulzig: naar binnen. Het is beter om de tijd te nemen en te :genietenvaneten: . Dat heb ik tijdens :zen2: cursus wel geleerd. Eigenlijk zijn wij hier in het westen nooit met 1 ding bezig maar met van alles tegelijk waardoor we gestresst raken.
Maar goed ik ga nog maar eens even aan de :strijken3: dan :kokkerellen: en :tafelen: met zijn allen.

Prettig weekend,
Jacq.
February 10, 2007 om 03:13
:hallo:


ha Nancy,


Zo dat zijn nog eens opdrachten die je meekrijgt van die dietiste hoor! Het lijkt eerlijk gezegd sprekend op de methode van Dr. Phill. Ik heb vorige week zijn boek gelezen en hij adviseerde dit ook allemaal!!

Maak je niet druk over dat je nog niet afgevallen bent, het komt echt wel! Je doet zo hard je best! :petjeaf: Volhouden hoor!!

Groetjes :kus2: marijke
February 20, 2007 om 02:47
He Nance,


Hoe is het deze week gegaan??

Groetjes marijkev
February 23, 2007 om 14:30
Hoi Nancy,

Je loopt achter Nancy, je hebt je gewicht niet bijgewerkt! En ook geen nieuw verhaaltje in je dagboek. Wil ik daar eens effe lekker wat lezen.. staat er helemaal niks. :nouhoor:

Hoe gaat het met je cursus? Aardig deelnemers? Kom op vertel eens wat!

Prettig weekend,
Jacq.
February 28, 2007 om 14:00
Hoi Nancy,

En wat is de status? Ben je nog naar de cursus geweest?

Groetjes,
Jacq.
April 7, 2007 om 14:24
Hoi Nancy,

Bijna 2 maanden niets in je dagboek geschreven... Hoe gaat het?

Prettige paasdagen,

Jacq.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan