Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Kims woog op het moment van schrijven 91.20 kg (bmi: 33.91).

:welkom3: in mijn dagboekje.
Het schijnt dat de weegschaal me steeds minder aardiger gaat vinden, liep ik vorige keer al te balen van die ene kilo minder, nu nog minder 0.8 :kg: :pijldown:
Maar... de zon schijnt gelukkig. Die :sneeuw2: is leuk voor de kinderen, vooral zoonlief vond het :sneeuwgooien1: naar mij wel erg leuk, is natuurlijk wel een sport om ze te ontwijken :haha: maar verder :brrr: Het lijkt ook wel of ik als het zo koud is meer behoefte heb om te eten, lees snaaien. Behalve mijn veilige fruit (een sinasappel, die moet ik eerst nl. schoon maken, ben daar dan ook weer een tijdje mee bezig) heb ik niets genomen.
Resultaat grrrrrr, maar de 90 kg komt wel steeds dichterbij, joepie.
Ahum nog 1 week om iets van sport te vinden en dat is net als met de vakantie, nog niks :haha: we zitten nu weer in hongarije (in de boeken dan) :)
'k wens jullie allemaal een heel fijn weekend.
:groetjes:

February 9, 2007 om 08:37
:hoihoi: Kims,

Jouw grafiek ziet er prima uit!!! :applaus: Je moet het totale resultaat bekijken!:applaus:

6,5 :kg::!::!::!: Dat is echt geweldig!!! :gazodoor:!!!

Maar, even voor de duidelijkheid, je kunt het natuurlijk niet maken dat je deze week nog geen concrete plannen gaat maken voor het sporten... Dat kan deze buddy echt niet aan! Ik doe het zelf zo verschrikkelijk goed :beschaamd: en dan zie ik dat jij er een potje van maakt!!! Haha, nee, :geintjuh:. Ik durf natuurlijk helemaal nooit meer iets te zeggen :bloos:. Hoewel... ik wel 2 keer ben gaan :tennis: deze week.

Ja, en morgen sta ik weer (heel fijn) langs de lijn. Volgens mij gaat mijn Mannetje expres werken op zaterdag:uh:. Ik moet zeggen dat ik vorig jaar met mijn verjaardag (dure) wandelschoenen gekocht heb en ik ben er elke week superblij mee... Okee, niet met het wandelen, maar langs het veld :bloos:! Hoewel ik daar ook van veld naar veld wandel... Zondag mag ik met Job mee, die heeft ook nog eens een judo-wedstrijd. Is niet zo leuk voor hem, want zo snel als hij op komt, zo snel ligt hij op de grond. Snap nog steeds niet hoe dat kind ondertussen aan een oranje band komt... Haha, hij ook niet, volgens mij...

Wil nog even zeggen dat ik enorm blij met als jou als buddy, moet altijd enorm lachen om jouw directe humor. Mag ik wel!!! Hou ook niet van eromheen draaien, zeg maar gewoon hoe je je voelt, ook als dat minder is. Dat is wel zo eerlijk!

Ga maar snel opruimen. Daarna omkleden en om half 4 de jongens van school ophalen en gelijk naar het werk. Vanavond mogen ze opblijven, nemen we iets lekkers. Mijn Mannetje en ik moeten morgenavond uit eten via het werk. Haha, vooral "moeten"! Normaal vind ik zaterdagavond altijd echt voor de jongens, dus dat doen we vanavond dan maar. Weet trouwens nog niet hoe laat ze moeten beginnen morgen. Ook maar even nakijken...

Wens jou weer heeeeel veel :succes: (vooral met het uitzoeken van je sport, je wilt toch slank en sportief naar Hongarije?!?) en natuurlijk een geweldig :weekend:

:hugsandkisses: :c:assy
February 9, 2007 om 10:27
he hoi!

Kijken bij fitnessclubs is toch al een goede start!
Nu gewoon gauw de volgende stap nemen en een dagpasje regelen.

Ik ga inderdaad komende zondag. Heb er best zin in. Het is hier niet ver vandaan en ze hebben ook een zwembad. Ik denk dat ik eerst gewoon wat zelf bezig ga met lopen/rennen en fietsen en zwemmen. Maar, afhankelijk van wat voor mensen er komen, ga ik denk ik wel naar de "klasjes"
Ik denk dan aan 'calorie burning' dingen zoals spinnen en body combat of steps ofzo en ook rustigere dingen ('mind and body' noemen zij dat) zoals pilates en yoga.
Ik geloof dat ze ook aan aerobics in het water doen, dus misschien ga ik dat ook wel doen, om mijn gewrichten een beetje te ontlasten.
Maar ja, dat ligt er wel aan wie er allemaal komen. Als het allemaal van die sportieve mensen zijn die allemaal al een gezond gewicht of licht overgewicht hebben, dan weet ik niet of ik het meteen durf. Gewoon baantjes zwemmen wel, maar een klasje is toch anders.

Het lijkt erop dat je deze week niet nummer 1 bent bij de club, maar je staat vast weer gewoon in de top 3. 8 ons is supergoed hoor! Misschien moet je wat minder verwachten. Ik denk elke keer dat ik aangekomen ben, en dan is elke ons die eraf is super :)

:succes: Op naar de 90 kilo. Je kunt het!

:groetjes: en een heel fijn weekend!

:olifant1:
February 9, 2007 om 15:32
:hello: Kims,

Man, je gaat geweldig, weer 9 ons. Oeps, wat een raar begin met "man", maar "Vrouw" je gaat geweldig komt een beetje heel erg raar over. Ik denk dat je wel begrijpt wat ik er mee bedoel!!!!

Ik weet het, je wilt dat het veel sneller gaat. Het is ook niet eerlijk, moet je eens kijken hoe snel je een aantal kilo's aankomt als je even niet oplet en wat je ervoor moet doen om dat er weer af te krijgen. Duurt meestal twee keer zolang.
Maar je weet, de aanhouder wint, je bent al bijna bij de 90 (daarmee ga je dus gigantisch van mij winnen!) en dat is al een hele mijlpaal. Ga nou maar gewoon lekker rustig door zoals je nu gaat, dan kun je straks in Hongarije lekker :paardrijden:, of wordt het toch weer Drenthe???

Alvast een fijn weekend, groetjes, :a:poassi
February 10, 2007 om 06:21
:hoihoi: Kims,

Hoe is het daar? Ik heb het koud en pijn in mijn rug. Lang leve het voetballen!!! Verder geen slecht resultaat. 2 gewonnen, 1 verloren en 1 gelijkgespeeld! De jongste is keeper en die heeft gewonnen met 5-0. Hij stond dus :vingerinneus:! Haha, en ik stond erlangs en werd nat!!!

Verder ben ik al een eindje in het boek van Sonja Kimpen! Ze heeft gewoon gelijk. Het heeft geen nut om telkens streng te lijnen. Je lichaam moet een constant aanbod krijgen van calorieen. Nu krijg je dat als je een dag niet lijnt, je gelijk weer gaat aankomen. Dus... volgens het boek mag ik 1700 calorieen per dag en dan ga je toch afvallen. Naar een gezond gewicht!!! We zullen zien. Het zal dan langzamer gaan, maar je mag ALLES eten! Okee... niet allemaal tegelijk :haha:!

Ga boven stofzuigen en dan kunnen we zo eten... Vanavond in de stad eten via het werk met een groep. Wel leuk, in een tapasbar het voorgerecht, daarna een ander restaurant het hoofdgerecht en in weer een ander restaurant het nagerecht. Lijkt me wel leuk en gezellig (en lekker)!

Wens jou ook weer een :weekend:! Geniet ervan!!!

:bighug: :c:assy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan