Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Flamke woog op het moment van schrijven 89.60 kg (bmi: 29.59).

Ik had 1,5 beetje SAS-dagen en durfde niet op de weegschaal. Twee kilo gegroeid. Bah. Nou kan ik de laatste weken heel slecht naar de wc, dus de stukken verjaardagstaart, de megagrote kom soep en diverse sneetjes knäckebrod en 4 boterhammen met pindakaas zitten vast nog in mijn darmen ;-) Wilde vandaag een fruitdagje maar dat ga ik niet redden. Ben te onrustig. Eerst maar weer eens flink water drinken en een goede SB- dag draaien. Stom he, gaat het weeeeeken goed en dan is toch de draad oppakken na 1,5 dagen weer moeilijk. Dat eetbeestje 'rears it's ugly head'.

En wat doe je als dat beestje blijft kriebelen en je onrustig word? SHOPPEN! Mmm, de rekening liet het niet zo toe, maar de 50% korting- actie en alle leuke kidscadeautjes voor komende verjaardagen waren erg aanlokkelijk. Heb nog heel goedkoop een zwarte rok en een wit shirt met in gouden letters "special" gekocht. Stond meteen de definitie van special op met als conclusie 'me' hahahahaha.

Op weg terug visfriet gehaald voor de kids en de 2 extra lunchkids vandaag. Was ik braaf dat ik er maar 2,5 visfrietjes heb opgegeten??? Broodje dun besmeerd met light- pindakaas en nog een grote bak salade toe ;-) En dat laatste stuk taart dat ik meekreeg van mijn vriendin ga ik maar weggooien want er lijkt zo een honinglijntje naar de koelkast te lopen hier in huis en zo moeilijk te weerstaan ;-)

Ik ga Pien ophalen van school! Later!!!

February 10, 2007 om 06:45
De taart ging bij Hans de buik in. Sprak mijn vriendin op school en ze had nog heel veel over. Kwijl, kwijl ;-) Gisteravond maar half stukje vlees en veel groente en 's avonds veel gedronken voor het hongergevoel. Vanmorgen was ik weer 90 kilo na toiletbezoek en mijn laagste deze week was 89.8 kilo dus dat moet ik wel halen voor mijn vaste weegmoment maandagochtend. Maar dat eetbeestje knaagt nog steeds vandaag. Grrrrr. Vooral weekenden vind ik erg moeilijk!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan