Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Amandel woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 22.23).

Ik heb vandaag plechtig besloten om ook te beginnen sporten zoals jullie. De step ga k dan toch maar niet halen, mijn grond op mijn kot kraakt zo al als ik erover loop (voel mij dan echt een olifant) , dus laat staan als ik nog begin te steppen ook.. 'k ga de mens onder mij dat niet aandoen. :engel2:

Dus ik ga gewoon een loopschema volgen dat ik op internet gevonden heb, moet lukken denk ik, het ziet er niet zo zwaar uit (kwestie dat ik het volhoud)

Ik zal vandaag de eerste keer :hardlopen: , morgen en overmorgen ga k in de dansschool calorietjes verbranden :mjackson: en dan ga ik een weekje naar barcelona.. :bagage2: :horizon2: (ik hou mijn hart al vast voor mijn gewicht als ik terugkom...)

Daarna ga 'k dus serieus beginnen met 't schematje (echt waar :) )

Dit vond ik ook op internet daarjuist, vond ik wel interessant klinken:

Avond/ochtendloop
"Loop enkele uren na het avondmaal in een rustig tempo twintig tot dertig minuten en eet niets meer voor u naar bed gaat. Het effect hiervan is dat de energievoorraad (koolhydraten) in het lichaam afneemt. De volgende ochtend loopt u voor het ontbijt 45 minuten in een gestaag tempo. Uw lichaam zal, door de verminderde koolhydraatvoorraad, sneller en intensiever overgaan op de verbranding van vet. Het resultaat: na dertig minuten 's avonds en 45 minuten de volgende ochtend, zijn meer dan duizend calorieën verbrand, waarbij met name de vetvoorraad aangesproken wordt." (http://www.runnersweb.nl)

-> Klinkt hemels :) maar eerst moet ik nog leren 45 min aan een stuk lopen!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan