Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Vicky49 woog op het moment van schrijven 105.00 kg (bmi: 31.35).

tGaat niet vanzelf en leuk vind ik het nog steeds niet, maar ik heb stand gehouden. Victory!
:paasei02: De eerste AH-paaseitjes hebben me gisteravond lang geplaagd, maar ik heb ze kunnen laten staan. Hier midden in de stad zijn alle winkels 's avonds lang open en dat betekent dat je tot laat nog een boodschap kunt doen. Erg makkelijk, maar vaak is er een ondertoon in m;n geest dat ik straks nog lekker iets ga of kan halen. Lekker gedoe allemaal voor iemand die aan het lijnen is. Het klinkt nog steeds erg problematisch. En toch kan ik het aan m'n kleren merken. Geduld! En geen gedoe. Gewoon doorzetten. Ook met sporten!!! Dat ben ik de hele dag alweer aan het uitstellen. Kom op.
Aandacht naar iets anders. In een boekje over de werking van de hersenen las ik dat je hersenen 'patronen' maken als je telkens dezelfde dingen doet of dezelfde handeling uitvoert. Je raakt dus op een bepaalde manier geconditioneerd, en eigenlijk ontstaat er een vicieuze cirkel. Daarom is verandering vaak zo moeizaam, maar verandering is wel degelijk mogelijk! Je moet nieuwe patronen creëren. Dit heeft tijd nodig en consistentie, maar het kan wel!! Ook op latere leeftijd! Daarom is doorzetten zo belangrijk.
Zou je smaak ook veranderen op den duur? Je hoort het mensen wel vaak vertellen dat ze geen behoefte meer hebben aan zoet of junkfood.
Overal waar ik kijk verhalen over lijnen, gistermiddag ook weer bij Oprah. Altijd leuk en goed om Oprah over lijnen te horen. Ook het dieet/bewegingsprogramma van haar coach Bob Green is goed. Allemaal terug te vinden op oprah.com. 5x in de week sporten, dat is nog eens wat anders.
:voetstappen:

February 24, 2007 om 15:40
Heel goed van je dat je toch de dicipline hebt om van die lekkernei af te blijven. Ga zo door, je bent goed bezig. Knuffel,
Corina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan