Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, February 9, 2007

Cloudje woog op het moment van schrijven 91.80 kg (bmi: 32.53).

Jammer niet zwemmen vandaag! Maakt niet uit, lekker avondje met mijn 3 mannetjes is ook lekker.

Ben nu aan het zoeken naar een kuur voor de reuma van Jeroen, misschien dat we een half dagje naar Thermae 2000 kunnen gaan of iets dichterbij. Hij kan namelijk niet lang in de auto zitten. Dus mensen als je tips hebt, omtrent een thermae bad in de buurt van Tilburg, maar niet Thermae Tilburg aub, dan hoor ik het graag. Als hij er een beetje pijnverlichting door kan krijgen, kan ik hem misschien overhalen, een kuur in Hongarije, in zijn eentje te gaan volgen. Denk dat hij dat gedeeltelijk wel vergoed krijgt van de verzekering en het is nog aftrekbaar ook. Ik wil ook wel mee, maar er moet iemand bij de kids blijven toch?

Nou ik heb me vanmiddag toch gebunkerd voor mijn doen.... ik voelde de rem... na een halve boterham, maar ik dacht ik spoel het gewoon door, IK WIL ETEN. Dus daarna 2,5 boterham op en 2 plakken peperkoek. Is natuurlijk nog steeds niet superveel, maar voor mijn doen is het op dit moment ENORM. Hoop niet dat ik nu de rem die ik de laatste tijd altijd voel, verpest heb. Zal toch niet????

Nu heb ik weer flink honger dus ga me tegoed doen aan wat Indisch eten en dan denk ik op tijd naar bed. Want morgen weer naar het ziekenhuis met Tijn, Bianca moet op tijd weg smiddags, dus ik wil nog de strijk weg werken na het ziekenhuis en dan hopelijk iets leuks met de kids en Jeroen doen. Als Jeroen daar tenminste kracht voor heeft. Anders even alleen op pad met de jongens.

Morgen ga ik wel weer aan de lijn. Vandaag even niet hoor. Te veel frustraties..... hahahah!

Groetjes en een heel fijn weekend allemaal!

Cloud

February 9, 2007 om 14:30
Hoi Meid, hoe gaat ie??
Wat leuk een foto van jezelf op je site. Wat ga jij goed zeg, petje af voor jou!!!!!!! Met mij gaat het niet echt lekker. Ik blijf nog steds hangen en ben zelfs een beetje aangekomen. Balen. Ik eet aan tafel niet veel, dat lukt me niet, maar daarna toch weer die stomme honger en dan ga ik snaaien. Helemaal fout, ik weet het. Flink balen. Ik moet dinsdag naar Cla. toe. Ben benieuwd wat hij te vertellen heeft. Heb jij de grote apk keuring al gehad?? Ik wel, daarvoor moet ik dinsdag op de uitslag.
Genoeg over mij, het gaat wel lekker bij jou, dat zie ik wel. Echt super, ben heel blij voor je. Ik weet dat het met je mannetjes niet echt lekker gaat daarom heb ik nog meer bewondering voor je.
Ben nu alleen thuis, 2 dochters zijn oppassen en de derde is werken, het mannetje is ook werken en heb nu dus aan de chips gezeten. STOM!!!!!

Ik wens je het beste toe met je man en kinders en hou vol. Hoop snel iets van je te horen.
Gr. Annette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan