Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Goh, wat een spannende dag vandaag. Vrijdagmiddag hoorden we van mijn ouders dat mijn vader onverwacht vandaag geopereerd gaat worden.
Hij is gisteren om 11.00 uur al opgenomen in het ziekenhuis en gaat vandaag om 10.00 uur onder het mes. Spannend hoor.

Hij zou in eerste instantie dinsdag of donderdag een stent krijgen in zijn rechterbeen. Dit helpt om tijdelijk even de ader te openen. Dan zou hij het einde van de maand een bypass krijgen in zijn rechterbeen en daarna nog een operatie voor zijn linkerbeen. Hij heeft ondertussen allemaal testen gehad en nu blijkt dat er ook een ader in zijn buik en in zijn lies dichtzitten. Die in zijn buik kunnen ze dotteren, maar die in zijn lies moet ook omgeleid worden (een bypass dus).

Dat gaat ze vandaag met spoed doen (dus zijn buik en zijn lies). De doktoren hopen dat daarmee ook het probleem in zijn benen opgelost zal zijn en dat een tweede operatie dus niet nodig is. We zijn allemaal enorm zenuwachtig omdat het nu allemaal zo snel gaat. Aan de andere kant....dan zijn we er maar vanaf. Gisterenmiddag zijn we nog met Luna naar het ziekenhuis geweest. Ze weet dat opa pijn in zijn voet heeft en dat hij daarom naar het ziekenhuis moet. Dat is voor haar de simpelste verklaring. Ze vond het allemaal wel spannend en heeft een mooie tekening gemaakt. Daarnaast moest ze perse voor opa een ballon kopen (eentje van Nemo), dus die hebben we ook gekocht. Vanavond neem ik haar nog niet mee naar mijn vader, maar als alles goed gaat, wil ik haar morgen toch wel weer meenemen. Dat zal mijn vader ook goed doen, denk ik.

Spannende dag dus.

Verder gaat alles trouwens erg goed. Ik merk dat met alle rust die mijn bekken krijgt, alles weer een stuk makkelijker wordt. Het is allemaal minder pijnlijk en ik heb al een paar nachten geen last meer gehad met omdraaien. De kleine is nu wel superdruk. Het deed vanochtend zelfs pijn toen hij zat te schoppen. Ik heb hem zelfs op twee plaatsen tegelijk gevoeld, wat betekent dat hij nou zo groot dat hij met zijn hoofd en zijn voeten tegelijk mijn buikwand kan aanraken. Wel leuk hoor. Je hoort me absoluut niet klagen.

Nou dames, werkze....ik ga zo naar de bekkenspecialist en dan ook aan het werk.

:minielacht:


Nanda

February 12, 2007 om 01:46
Goedemorgen,

die pasta schotel is idd erg lekker, je kunt hem ook prima maken zonder boursin hoor...dan mag je hem wel toch?

Ik vind het op sommige momenten idd wel lekker om alleen te zijn, maar juist 's avonds en 's ochtends mis ik mijn mannetje hoor! Zo helemaal alleen is zo ongezellig en ik mis mijn kacheltje :grinnik:

Wat spannend idd dat je vader vandaag geopereerd wordt, misschien maar beter ook dat het zo plots is...dan kun je je van te voren niet zo druk maken. Ik duim voor je dat alles goed gaat en een tweede operatie niet nodig is. Laat je nog even weten hoe het is verlopen?

Met je bekken gaat het dus al beter, fijn om te horen. Dat scheelt toch weer wat zorgen en nachtrust....niet? Helpt die bekkenband trouwens ook een beetje?

:groetjes:
Suus
February 13, 2007 om 05:46
ha meis,

hoe is het je vader vergaan gister?
ik heb aan hem en jullie gedahct hoor en ben nog steeds aan het :bidden: dat alles goed gegaan is en er geen 2e operatie nodig is.

:goodluck:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan