Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Sterke woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 30.69).

:heffen2:toch weer een paar onsjes eraf ! ! :heffen2: :hearts:zo kruip ik naar mijn streefgewicht !het valt niet mee om staande te blijven in deze dagen ! maar ik ga ervoor:liefdesverdriet: ik krijg een kans om helemaal opnieuw te beginnen ! noodgedwongen maar toch . . . :heffen2: deze site helpt me enorm, ik ben blij met de reactie's die ik krijg ! dus ik ga deze week mijn streefgewicht halen ! :heffen2: lieve groet aan allemaal :hearts: knuff STERKE:hug:

Onbekend
February 12, 2007 om 16:58
Lieve Sterke,
Zeg je naam heeeeeeel vaak!!!!! Je kan het maar het is inderdaad wel shit! Waarom doen de meeste kerels dit toch? Ik heb het al een paar keer om me heen gezien. Niet leuk! Je maakt toch een keuze voor je leven, terwijl je weet dat er altijd tijden zijn dat het wat minder is en dat je weet dat er heeeel veel anderen zijn op de wereld waar je je leven mee zou kunnen delen!
Vrienden van ons zijn ook uit elkaar. Hij zei: maar er is een grote 2e hands markt! Wie weet kom je nog iemand tegen, als je zou willen. ZO niet tja dan wat meer uurtejs er tegenaan. Maar balen is het wel.
:sterkte::s:terke:!:
February 13, 2007 om 06:22
:hallo2: ,

Ik zie dat je bijna op je streefgewicht bent. :gefeliciteerd: Als je je wat minder goed voelt, moet je jezelf eens goed verwennen. Niet met koekjes of zoet, maar ga maar eens iets leuk kopen of zo'n heerlijke massage.

Ik zou wel meer willen bewegen, maar mijn dag zit wel al helemaal vol. Dus meer dan een uur per dag tijdens de week is nogal moeilijk. Ik ben nu al pas thuis van het werk tussen 20:00 en 20:30 en dan moet ik nog beginnen met mijn potje te koken en het huishouden te doen.

:groetjes: ,
Vivi
February 13, 2007 om 14:10
hoi sterke ,fijn dat je toch nog wat onsjes afvald ondanks de moeielijke tijd die je doormaakt,heb het vroeger ook meegemaakt en t is echt niet prettig alles alleen te moeten doen,maar alles went en er komt een dag dat het zeker beter zal gaan,probeer troost te vinden in uw dieet en als je zin hebt om iets te snoepen drink dan water of wat fruisap of eet een stukje fruit,:exotischfruit: maar ik vind dat je het goed doet,ik wens je veel suxes en een warm hart toe :hartje:
bonneke :astro04:
February 14, 2007 om 07:39
Hoi Sterke,

Bedankt voor je bericht in mijn dagboek, alle steun is welkom....

:jippie: Top, zoals jij binnen 3 maanden al bijna op je streefgewicht zit. Je hebt het er waarschijnlijk dus sneller af gekregen, dan dat het erbij is gekomen.

Probeer er van te genieten. (ondanks dat je door een rottige periode gaat. Tenminste dat maak ik wel op uit de reacties in je dagboek)

:lente4: Straks in het voorjaar allemaal leuke kleding kopen, 2 maten kleiner, dan vorig jaar. Het kan niet anders, dan dat je daar heel vrolijk van gaat worden.

Ik blijf je volgen. .

Liefs, Valkje
February 14, 2007 om 08:00
:school5: heey allemaal bedankt voor je reactie's ! :bloem2::bloem2::aprilgrap17: :bloem2::bloem2::bloem2::gelebloemen:
morgen gezellig met mijn zus naar de huishoudbeurs ! kaartjes op de site van valtaf gewonnen ! en verder ::ik ga ervoor ! :heffen2::gelebloemen: liefs STERKE
February 14, 2007 om 12:44
hoi sterke,fijn dat je steun hebt aan je zus,daar zal je wel veel kunnen aan vertellen als je wat kwijt wil en als je eens een schouder nodig hebt,hee jo goed dat je die kaartjes gewonnen hebt dat brengt dan toch weer de nodige aflijding,en gaat dat dieet wat trager ach als je maar aan de eindstreep aankomt vind je ook niet,hou je naam in ere en tot de volgende keer:baai: bonneke :astro04: :biertje:
February 15, 2007 om 01:30
:poetsen::poetsen: jeah ! ! bijna! maar eerlijk is eerlijk !:emielopdeweegschaal: nog een paar onsjes ! maar vandaag eerst naar de huishoudbeurs !:heffen2: liefs aan allemaal !:ochtendgymastiek: STERKE
February 15, 2007 om 11:59
Hi Sterke,
Dank voor je lieve bericht in mijn dagboek
:wouw: wat maak jij een moeilijke tijd door Sterke. En zo goed dat je juist nu aan het lijnen slaat. Dat geeft je houvast en je wordt ook een beetje trots op jezelf bij elk onsje dat je afvalt. Tenminste dat vind ik als het rot met me gaat of ik zit zonder werk dan ga ik lijnen (gek he) want dan weet ik dat ik tenminste iets doe waar ik weer blij van wordt. Beetje idiote redenering nou ik het zo lees, maar het helpt vaak wel mij erweer boven op te krijgen. En je moet maar denken, eten uit frustratie om je man helpt jou geen stap verder. Wat een glorie als je straks supperslank over straat loopt.
Alpha hulp is zwaar werk, lukt het je om dat meer uren te doen? Ik wens je heel veel succes en hou vol, het is de moeite waard.
Liefs,
Happy Flappy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan