Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Jessie72 woog op het moment van schrijven 98.50 kg (bmi: 33.30).

:goedemorgen:
allemaal er is weer een week voorbij, ik ben afgelopen week 4 ons afgevallen, gaat niet echt volgens plan, (ongeveer 1 kilo per week), nou ligt de sportschool op dit moment op een heel laag pitje, maar dat komt ook door alle omstandigheden.
Nu op dit moment heb ik mijn zoon ziek thuis (buikgriep), dus mijn geplande week om deze week weer met de sportschool te gaan beginnen zal er ook wel niet helemaal van komen, ik sport nl. altijd overdag, ik ben geen avond sporter, maar goed kijk toch even of ik er een mouw aan te passen krijg, volgende week hebben de kids nl. ook een hele week vakantie, maar goed het komt allemaal wel weer, maar van de kilo's vindt ik het echt jammer want die gaan dus niet zo snel als ik dus niet sport, dan gaat het inderdaad alleen met onsjes.
Mijn vader is gister ook weer opgenomen in het ziekenhuis, ik zei de hele week al tegen mijn moeder dat het veel te lang duurde voordat hij eens opknapte, eigenlijk moest hij morgen nog 1 keer naar Duitsland voor nog 1 behandeling en dan is hij klaar, maar dat gaat dus deze week even niet, hij had zo'n laag hb gehalte dat hij gister 2 zakken bloed heeft gekregen, en vandaag gaan ze kijken waar de koorts vandaan blijft komen, ik denk zelf dat zijn ontsteking nog niet weg was en deze weer de kop op doet steken, maar dat horen we als het goed is vandaag.
Zo blijven we wel in het zelfde schuitje zitten, ik hoop dat we de komende tijd op wat rustiger vaarwater mogen varen, dit is echt slopend voor een mens, ik weet niet hoeveel ik nu nog aan kan, wij hebben ons gedeelte nu wel een beetje gehad.
Mijn vriendin zei van de week ook al tegen mij wat zie je er vermoeid uit, en de schoonheidsspecialiste zag de stress ook al aan mijn huid.
Dat is niet echt leuk als mensen zeggen dat je slecht uit ziet, ik probeer mezelf echt goed te verzorgen, elke dag mijn haartjes leuk fohnen, en een beetje make-up op mijn gezicht, mooie kleertjes aan en dan voel je je al een heel mens, maar daar kijken de mensen op het moment toch een beetje doorheen (sniksnik).
Nou ja hopen dat het vanaf nu allemaal beter gaat worden, zou toch wel een keer?
Nou meiden zetten jullie hem ook op deze week, dan staan hier volgende week wat vrolijkere berichten! (hopelijk).:goodluck:
:groetjes: van Jessica.

February 12, 2007 om 03:31
Nog steeds een heftige en drukke tijd dus voor jou!!
En het is maar goed dat mensen door dat laagje makeup en leuk kapsel en dito kleding heenkijken! Dat zijn de mensen die je gewoon hard nodig hebt op dit moment! Heel herkenbaar :D
Ook de buikgriep is herkenbaar :D Heb er vandaag ook een thuis die buikgriep heeft en hoop dat het maar 1 dag is, net zoals z'n broer!
Ik hoop dat je ergens toch de tijd vandaan kunt halen om te gaan sporten, het is gewoon zo nodig voor jezelf dat je iets voor je zelf doet, en even met jezelf en je lichaam bezig bent.
Misschien gewoon een rustige les?!
Zowiezo hoop ik dat je wel blij kunt zijn met wat je bent afgevallen, want ik vind het al knap dat je in zo'n hectische tijd af bent gevallen! Mag je echt trots op zijn hoor!! Zijn er genoeg die dan juist foute dingen gaan pakken! Dus ik vind het knap!

Ik hoop dat je vader snel opknapt en je zoon snel van z'n buikgriep af is!
Succes weer!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan