Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Twinkie woog op het moment van schrijven 104.80 kg (bmi: 40.94).

:hoi: :a:llemaal,

Vanmorgen dus wel op de :weegschaalrose: gestaan en ja hoor :whaa: 1.4 :pijlup: :sssttt: :horenzienenzwijgen: Nou ja eigen schuld dikke bult, het is niet zo dat ik nu meteen in :schrik: ben maar nu is het wel afgelopen en uit. Niks afbouwen (wat misschien wel beter is) maar de Modifast komt mijn neus uit en ik kan geen Modifast meer zien:kapot: Vanaf vandaag begin ik met het vetvrije ziekenhuisdieet. Ik denk dat ik beter iets anders kan gaan doen waar ik weer voor :me: achter sta dan te blijven aanrommelen zoals ik nu aan het doen ben. Dat is jammer van het behaalde resultaat, het schiet niet op, en daar moet ik vanaf:punt: Dus:hop: vanaf vandaag nieuwe ronden nieuwe kansen en ik ga voor niets minder als de :nummer1: Gistermiddag ben ik weer ergens gaan dansen het was wel aardig maar ik heb wel eens lekkerder gedansd.

:vraagje: Wat vinden jullie van mijn eigen emoticom :twinkie: ik vind hem wel leuk maar nog niet helemaal :wouw: en kan ook nog geen afscheid nemen van mijn :dancing: misschien blijf ik die ook wel gebruiken.

:bye: :haveaniceday: :totmorgen:

:groetjes: :dancing: :twinkie:

February 12, 2007 om 06:56
:hello2: :twinkie:

mooie emotion maar inderdaad dat dansend popje blijft ook leuk hé .

twinkietje niet getreurt hoor die :kg: dat is maar een losse kilo en die is er zo weer af , en dan ook men :petjeaf: dat je nu niet de moed laat zakken , en als het niet meer lukt met die modifast vind ik het knap dat je naar een andere oplossing gaat ik hoop dan ook dat het met je ziekenhuis dieet wel gaat lukken en dat je je daar ook beter in je vel mee voelt .

veel :succes: met je nieuwe dieet en nog veel lekker :dansen:

:groetjes: :tweetyke:
Onbekend
February 12, 2007 om 14:57
:hoi: twinkie,

wel balen zeg dat er weer bij zit maar goed dat is er meestal weer snel af hoor!
succes met je nieuwe dieet.

:groetjes: van bianca.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan