Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Sundae woog op het moment van schrijven 92.60 kg (bmi: 35.72).

Haai allemaal!

Tja, nou begrijp ik het pas... :moggu: : ik ovuleer niet, ik moet ongesteld worden vanavond!!!
Vandaar: gewichtstoename (al is het gelukkig weinig en waarschijnlijk alleen maar vocht!) en mijn pittige reacties m.b.t. FFL... :bloos: Normaal gesproken nuanceer ik meer...ik ben half :italie: en dat help ook niet mee!!!
:bidden2: Mag ik nog blijven?

Een :coverface: Sundae

Onbekend
February 12, 2007 om 05:41
Hoi Sundae,

Ik heb alleen de eerste 2 boeken van FFL gelezen, Een Leven Lang Fit en Leef Gezond. Hierin mocht fruit nergens mee gecombineerd worden.
Volgens de gewijzigde inzichten (van Marilyn) mag zuur fruit met proteïnen en melig fruit met zetmeel gecombineerd worden. Vandaar dat ik ervan uit ga dagt vijgen (melig fruit) met walnoten (eiwitten) geen goede combinatie is.
Maar ik ben niet bekend met die gewijzigde inzichten (heb Fitonics nooit gelezen).
Ik was wel blij met die fruitcombinaties, want mijn kip/vis met ananas bleek dus te mogen, net als banaan op brood.
Avocado combineer ik 4 x per week op brood met tomaten en alfalfa :kwijl:

Het is meer Montignac dat je groenten met hoog GI niet zou moeten combineren met eiwitten.

Ik denk dat we de rest beter op de club kunnen bespreken, want ik ben erg benieuwd wat er in Fitonics gezegd wordt over het combineren van tahoe met pasta bijvoorbeeld.

Ik ben overigens meer een volger van Gillian geworden. Simpel omdat zij niet zo zeurderig schrijft, en haar uitleg is kort en bondig.

Je recept NIET plaatsen in Fit en Bourgondisch, maar in "een leven lang fit en gezond". Kunnen we er eerst naar kijken namelijk, want we hebben geen rubriek voor maaltijden waarin zowel een zetmeelbron als eiwitbron gebruikt wordt.

Groetjes, Barkie
Onbekend
February 15, 2007 om 09:27
:hoi: Sundae,

Dank je wel.
Mijn moeder is ook slechts 65 geworden na een lang ziekbed.
Mijn oom was gewoon "op", geen ziektes en zo, maar ging wel acheruit.
Inderdaad een mooie manier, voor hemzelf en de familie.

Ik ben een "zomer" type volgens een kleurconsulente. Maar vorige jaar had ik eens een shirtje gekocht met bruin en oranje, naderhand eens oranje oorringen, een oranje riem, een paar oranje armbanden. Shirtje dat ik nu aan heb is zwart met in oranje een afbeelding van Elvis Presley. Valt dus nog mee, want de spijkerbroek en het leren jasje zijn beide vaal-zwart, het oranje is alleen de accentkleur.

Ik word momenteel zo "moe" van het werk, dat op zich leuk kan zijn, maar op dit moment dus niet. Vanmorgen had ik een (via mail) discussie met een projectmedewerker, ik houd vol dat het NEE is, de projectleider heeft inmiddels "geklaagd" bij mijn chef, die het (gelukkig) 100% met mij eens is en volledig achter mij staat. Maar iedere keer dezelfde discussies met een stel indianen die slecht nederlands spreken is dus niet leuk :(

Ah, pangasiusfilet en venkel van Jamie? Als het lekker was zou je het recept dan in het dagboek van de club kunnen zetten? Dan kunnen we even kijken of het geschikt is voor de database.

Fijne dag nog,

:groetjes: Barkie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan