Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Flashy woog op het moment van schrijven 70.70 kg (bmi: 25.05).

Hallo iedereen,

Ben net begonnen op deze site. Is allemaal wat onwennig. Inmiddels met SB begonnen en binnen 10 dagen 2 kg afgevallen. Vanmorgen zat alles er al weer aan + 0,6 kg extra. Zo draai ik elke 2 weken rond. Op dit moment zie ik geen uitweg meer. Ik kan het niet meer alleen. Vandaar dit oproepje. Aub. neem contact op als je je in mijn verhaal herkend.

February 12, 2007 om 05:51
Hoi,

Ik SB ook en zit in de 6e week.
Tot nu toe ben ik 5 kg afgevallen! Je moet je er wel aan houden, als je trek krijgt gewoon een appeltje of ander stuk fruit nemen. Ook ik heb wel eens een slecht weekend en dan zit er dus gewoon een kilo extra aan maar dan ga ik op maandag gewoon weer door.

Doorzetten hoor, je kunt het! You go girl!!

groetjes Conny
February 12, 2007 om 09:27
Hoi Flashky,

Ik hou me in principe aan het boek, maar er zijn ook dingen die ik niet zo lekker vind en daar neem ik dan wat anders voor.Ik lust bv. geen kiwi, neem ik een mandarijntje.
Net zoals witlof en andijvie, dat lust ik niet gekookt dus eet ik het rauw.
Als ik trek krijg neem ik een appel of ander stuk fruit, je kunt ook een rauw peentje ofzo nemen.Ik vindt het s'avonds veel maar dat komt omdat ik te weinig at.
Ik heb de mazzel dat ik geen zoetekauw ben dus daar heb ik helemaal geen problemen mee.
De laatste keer dat ik een dieet gevolgd heb is 26 jaar geleden om in m'n bruidsjurk te passen.Dat was een 1000 calorieen dieet en toen had ik dus echt honger...
Altijd zo'n 58 kg gewogen en na de geboorte van de jongste zelfs maar 50 kg!
Maar zodra je boven de 40 komt lijkt het wel of je zelfs van het kijken naar water al aankomt... nu wil ik dus naar de 63 kg, en dat gaat me lukken ook.
Maar eerst een weekje wintersporten.
Ik zal je ook buddy maken, kan ik je af en toe supporten!

groetjes Conny
February 12, 2007 om 13:08
Hoi Flashky,
Leuk dat je in m'n dagboek schreef, echte tips heb ik niet voor je, maar als je op deze :valtaf1: alle verhalen van mede afvallers leest voel je je in ieder geval niet de enige met dit probleem van afvallen. En heb ik er wel steun aan. Zoals nu, ik heb vandaag de fruitdag van :sonjabakker: gedaan, nu heb ik een moeilijk moment (het liefst ga ik nu naar de kast en eet alle snoepjes van de kinderen op) maar ik zit dus nu in jouw dagboek te schrijven en hoop zo dat die snoepaanval over gaat. Ik heb wel het leuke vooruitzicht dat we vrijdag op vakantie gaan en dat ik me dan niet aan sonja hou. Lekker uiteten en wel een beetje uitkijken met wat je eet, want dat zou jammer zijn van al die weken dat ik nu bezig ben. Ik noteer maar 1x per week m'n gewicht, dit doe ik op maandag. Dat wordt dan heel spannend de 26ste.
Heel veel succes en ik maak je ook wel m'n buddy.
Jij ook een prettige vakantie, groeten Jeanette
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan