Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Brownie2 woog op het moment van schrijven 124.00 kg (bmi: 41.91).

Dagboek geopend

February 15, 2007 om 11:42
Hoi Brownies,

Voor jullie beiden: heel veel succes dames! Ik weet hoe moeilijk het is om de strijd tegen de kilo's voor de zoveelste keer aan te gaan. Vorige week ben ik zelf ook weer begonnen. Maar voor mij geen speciaal dieet meer of de nieuwste afslankgoeroe. Dit keer doe ik het rustig aan. Gewoon gezond eten, de wijn wat vaker laten staan, mezelf af en toe belonen met iets leuks, en ja, dan zal het afvallen wel langzamer gaan, maar mijn bedoeling is om het dit keer ECHT vol te houden en de eindstreep te bereiken! En daarna (maar dat duurt dan nog wel even) op gewicht blijven en niet weer alles + rente terugkrijgen.
Ik wens jullie alle goeds, en bedenk, je bent lekker op tijd begonnen, dus deze zomer kun je met minder kilo's beginnen! Hou vol!

groetjes,
:bye:
Ir
February 18, 2007 om 17:17
Ir, bedankt voor je berichtje, jij ook veel succes! Tja het afvallen is vaak geen probleem maar het op gewicht blijven. Ik zie dit ook als mijn laatste kans! Ik ga ervoor en tot nu toe gaat het goed maar dat is ook nog maar een week hè! (+)

Browniegirl van me, je gaat toch goed ook zonder bewegen? Jij hebt het druk genoeg en dan komt dat bewegen vanzelf toch? :bestfriends02:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan