Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Saps woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 30.93).

:kitty:

Nou, dat valt tegen. 3 ons eraf !! Oke, wel 3 ons, maar ja, ook MAAR 3 ons !

Wel leuk weekend gehad, niets extra's gegeten of gesnoept, echt helemaal aan het gebakker gehouden en dat terwijl ik er dit weekend wel moeite mee had.

Maar zaterdag op auto jacht geweest. We willen er toch wel weer een 2de autootje bij. Doen nu 1.5 samen met 1 auto (hadden er beide eentje) ik moest de mijne inleveren, was auto van de zaak en tja als je van baan veranderd !!!!
Maar goed, ik roep al vanaf het begin ik wil weer een eigen autootje, want als we er om "knokken" wie hem 's avonds mee neemt, delf ik elke keer het onderspit, ooohhhhh wat dramatisch, is ook niet zo, maar wel vaak.
:rozeauto:

Gisteren bezig geweest met zelf kaarsen maken, is ook 1 van mijn hobby's. Met restjes kaarsvet (wat ik ook van andere krijg en van mezelf) zelf nieuwe kaarsen maken. Ik heb verschillende mallen en gewoon in lege melkpakken. Hele middag en avond mee gefrubbeld. Tussendoor ook nog met het patroon uit de Knip Mode bezig geweest, wat een gepiel om daar de goede lijnen weer te pakken te krijgen. Heb dat echt in geen eeuwigheid meer gedaan, moest ook echt weer even inkomen. Heb blijkbaar ook niet het makkelijkste model uitgezocht, maar dat mag de pret niet drukken. Heb ze nu op papier overgetrokken en ga dan van de week hier en daar even op mijn eigen maten corrigeren.

En natuurlijk ook :wasmachine: en :strijken: en dergelijke klusjes.

Al met al een druk daggie gehad.

doei doei
:dag:

February 13, 2007 om 06:39
Hoera Saskia, :hoera:
dit is toch echt een POND en dat op de helft van de tijd, maakt minstens een kilo in de maand.
Misschien is het feit, dat jij het onderspit delft bij de strijd om de auto wel de reden van deze afval. Dus: neem de fiets en zoek niet langer. Is ook nog eens goedkoper.
Groetjes smartbolletje (+)
February 13, 2007 om 07:18
Hoi Saps!

Da's toch weer drie ons, joh! Alle beetjes zijn winst! Goed dat je bezig blijft met je hobbies en alles, en niet gaat zitten met een 'oh wat heb ik toch trek'-gevoel. Da's toch DE manier om een dipje heen te komen. Ben benieuwd hoe je kaarsen geworden zijn, heb je ergens foto's van je werk? Veel succes met het patroon en beste beentje voor voor Sonja !
*9* *9* *9*
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan