Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Cybeltje woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 26.35).

Goedemorgen allemaal!

Ik vind het ontzettend leuk dat ik ook van andere mensen een berichtje heb gekregen om mij een hart onder de riem te steken, bedankt hiervoor!

Inmiddels gaat het weer een stukje beter, ik ben het weekend goed doorgekomen en uiteindelijk is de schade beperkt gebleven tot een halve kilo. Ik ga er deze week weer vol tegenaan en hoop dan snel de magische grens van 90 kilo te kunnen doorbreken.

Ik merk wel dat ik in deze koude tijden meer trek heb en het me moeite kost om niet meer te gaan eten, met name de tijd tussen het laatste tussendoortje en het avondeten valt me zwaar. Hebben jullie dit ook?

Iedereen weer heel veel succes deze week!
Liefs Cybeltje

February 13, 2007 om 07:04
Hoi Cybeltje

Fijn dat het weer wat beter gaat met je, hopelijk lukt het dan ook beter om het lijnen vol te houden. Ik heb nu zoiets van okee, ik ga de draad ook weer oppakken, zit weer beter in mijn vel en ik ga ervoor. Na de sauna vorige week heb ik wel even een flinke dip gehad, zo moe en ik werd maar niet fit. Nu gaat het wel weer, maar doe het ff rustig aan, want ik moet deze week s'avonds werken en dan heb ik lange dagen. Mijn kind is nu bij een klasgenootje eten, dus ik zit te genieten(achter de pc) van de rust. Ik moet er gewoon aan wennen, hij wilde nooit ergens anders eten, ben erg benieuwd hoe het is gegaan.

Heel veel succes weer en tot :dagboek:

Groetjes Irene
February 19, 2007 om 04:21
.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan