Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

MayaDijk13 woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 24.28).

Nou het is me dus wéér niet gelukt deze week....had weer gigantische vreet-buien dit weekend en daar word ik zo ZIEK van! Ik herken me ook gigantisch in de colum over het gewend zijn om te eten. Dat is het namelijk bij mij. Ik heb geen specieke trek maar ik bevind me in t weekend gewoon in oude vertrouwde situaties waarin ik altijd zit te snaaien...en dan gaat het puur om het eten en dan over-eet ik mezelf ook regelmatig met de nodige misselijkheid ten gevolge...

Dusss time for a change of habbits! Ik ga per direct niettt meer in mn eentje achter de pc/tv zitten snoepen!

Succes iedereen!

February 13, 2007 om 11:43
Heej, wat vervelend dat het even niet lukt. Ik heb zelf ook wel van die momenten/weken gehad. Soms kon ik me een hele tijd niet beheersen en dan later gaat het ineens weer een hele tijd goed. Maar het is idd erg velend en het is ook heel moeilijk om je toch tegen te houden. Afleiding helpt meestal wel maar dat is ook heel moeilijk. Ik herken het trouwens ook heel goed wat betreft het weekend. Dat is bij ons thuis ook altijd zo geweest dat we dan meer mochten. Toen ik klein was mocht ik alleen cola (nou ja frisdrank) en chips in het weekend. Dan was het dus feest. M'n moeder was een dropfreak en we hebben heel lang als vrijdagavond dropavond gehad. Dan haalde ze een grote zak bij een dropwinkeltje. Dat hebben we nu niet meer, maar het is idd nog wel altijd zo dat in weekend altijd alles mag en kan... helaas.. We eten ook vaak zaterdag patat.

Ik hoop echt dat het je gauw weer lukt om de draad op te pakken. Ik weet zeker dat het wel weer goed komt. Straks vliegt het er gewoon weer af. Enne, dat sporten wat je vertelde doet 't 'm ook altijd erg goed idd!

O, ja en aan die maten heb ik wel veel hoor. Ik heb altijd graag een ideale maat gewilt (rond 38/40) wat ik sinds de mavo denk ik voor het laatst heb gehad. Toen woog ik ongeveer 68.. daarna ging het alleen maar omhoog. Ik wil nu echt weer terug naar de 60 maar dat gaat nog een tijd duren. Met 74 heb ik een gezond gewicht en aangezien we ongeveer evenlang zijn heb je dan een beetje een idee van de maat. Natuurlijk wisselt het wel erg qua bouw, maar toch. Om die maten te lezen dat geeft me nog een extra stimulans. Ik heb lang in de 42 gezeten maar de laatste jaren was dat toch echt 44/46.... Echt vreselijk! Gelukkig gaat het nu op het moment wel goed met lijnen bij mij. Ik wil echt zo graag een hoop kilo's kwijt. Dit keer hoop ik voor de vakantie al een heel eind te komen.

Maar goed, hou vol he meid!! we zetten door!! je komt er wel weer :goodluck:
:kussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan