Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Son2007 woog op het moment van schrijven 68.50 kg (bmi: 25.78).

Ja mijn dalende lijn blijft even uit.
En dat is geheel mijn eigen schuld hoor.
Zaterdag heb ik enorm gezond broodje wamr gehakt en een sigeunerstaaf (en frietjes) gehad als avondmaal en Zondag zijn we naar de mexicaan geweest. OEPS.

Nee ik ben mn dieet niet geheel kwijt hoor en ga nu gewoon netjes verder waar ik gebleven was. En vanaf nu niet elke week een keertje uit eten :P
Ohhhhhhhhh als ik dat bij anderen lees denk ik: tsssssssssssss zo kan je toch niet afvallen, waar ben je mee bezig.
Maar afentoe even alles loslaten (met mate) kan best goed doen.

Maar nu ga ik weer netjes mijn best doen, anders wordt het niets met me he. Dus deze week (morgen weegdag) zal er niets af zijn, misschien zelfs ietsjes bij. Maar volgende week is er weer een dalende lijn, dat beloof ik mezelf!

xx
:elfjuh: Sonja :elfjuh:

February 12, 2007 om 16:34
he hoi,

dat ziet eruit als een leuk weekendje, dat je hebt gehad :)

Ach moet zo af en toe kunnen toch, als je daarna maar niet verder eraan toegeeft, of juist hierdoor denkt dat je het niet zou kunnen.

Het belangrijkst is dat je lekker in je vel zit en dat betekent dus ook het er af en toe even van nemen hoor. Het moet geen frustratie worden en af en toe spontane dingen doen moet kunnen.
Wij zijn zondag zomaar even naar de pub gewandeld hier vlakbij (20 minuten lopen) en toen hebben we daar ook maar even gegeten. Heb wel geprobeerd iets gezonds te kiezen op de kaart: een stuk gegrilde kipfilet, met een gepofte aardappel en erwtjes en cherrytomaatjes... best netjes van mezelf dacht ik zo :)
Nou ja en de wandeling heen en terug was samen dus ook maar weer 40 minuten, en die middag hadden we ook al om het meer gewandeld, dus al met al geen vuiltje aan de lucht en netjes een dalende lijn :)

Zoals ie bij jou ongetwijfeld ook weer gaat zijn, want je beloftes moet je houden, ook (vooral!) die aan jezelf!

De fitnessclub waar we bij zijn gegaan is inderdaad een keten en is inderdaad erg duur. Maar ja, we wonen in Engeland, en daar is zo ongeveer alles duur. We kunnen het ons gelukkig veroorloven, maar het is wel een reden waarom we het niet eerder hebben gedaan. We zien het nu maar als investering in een gezonde toekomst. Nou ja en met een zwembad erbij is natuurlijk ook wel logisch dat het dan duurder is en die goede begeleiding kost ook wel wat.

Ik denk dat ik me ook moet richten op vooral niet aankomen. Vorige keer dat ik afgevallen was zijn de pondjes er daarna heel ongemerkt weer bij aan gekomen + meer. omdat ik er helemaal niet meer op lette en me ook niet meer woog, schrok ik best toen ik me eindelijk weer eens woog en iets van 15 kilo zwaarder was dan de laatste keer dat ik me gewogen had. Moet er maar een gewoonte van maken me geregeld te wegen en als ik dan aangekomen ben, er flink wat balansdagen tegen aan te gooien... maar zo ver ben ik nog niet, want eerst nog wat afvallen. Misschien als ik mijn eerste (10%) doel heb gehaald dat ik dat dan eerst een tijdje ga proberen vast te houden, als ik dan afval is dat mooi meegenomen.

:succes: de komende week!

:groetjes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan