Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Candygirl woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 38.86).

Ik zit vandaag nog steeds op 97.0 kg (sinds donderdag al). Nou ja.. Dat klopt niet helemaal, want gister (zondag) woog ik 0.4 kg meer, omdat ik zaterdag avond heel slecht gegeten heb. Een grote patat met mayo en curry en twee hotdogs met mayo, mosterd, ketchup en van die gebakken uitjes.
Het goede nieuws daarvan is dat ik duidelijk kon merken dat ik sneller vol zat. Ik kon eigenlijk die tweede hotdog al niet meer op, terwijl ik normaal gesproken nog een mega hamburger erbij opeet (:wilnietkijken: Veel he?!)..
En het was de eerste keer in 2 maanden (!!) dat ik zoiets gehaald heb, terwijl ik normaal gesproken minstens om de week iets haalde, en de week ertussen zelf iets maakte.
Jeetje, vind je het gek dat ik zo dik ben :ffdenken:

Maar goed, nu extra hard werken om er nog wat af te krijgen deze week. Mijn (afval)week is altijd van zaterdag tot vrijdag (vrijdag = weegdag), dus heb nog maar even.
Ik heb bedacht dat ik eind maart 10 kg afgevallen kan zijn. Januari ben ik namelijk 3.3 kilo afgevallen, en toen ben ik niet eens de hele maand bezig geweest, dus het zou mogelijk moeten zijn. Ik wil daar iig in de buurt zitten eind maart.
Misschien is het iets te ambitieus, maar goed, ik ga ervoor.

Verder gaat het redelijk met me inhouden. Wel altijd extra moelijk om me in te houden als ik iets lekkers op heb, want dan blíjf ik eten, maar het is me gelukt tot nu toe. En gister had ik écht heel erg trek. Dus opzich iets om trots op te zijn.
Wel klein stukje chocolade genomen gister, maar dat was gelukkig hele vieze chocolade dus heb het weggegooid.

Gister weer een keer extra gelopen met de honden en geloof wel dat dat geholpen heeft, want mijn avondeten van zaterdag was er dus weer af zoals ik al zei. Hoop dus dat als ik vandaag weer een keer extra loop en ga fietsen, er morgen weer wat af is.
Vind het echt vervelend om een tijdje vast te zitten op een bepaald gewicht. Dan ga ik me direct zorgen maken.

Beter nieuws is dat ik door de 1.3 kg die ik vorige week kwijt ben geraakt, in de top 3 van "mijn" club sta. Op 1 zelfs :)
Net als de eerste week van mijn afval-race..
Hopelijk sta ik volgende keer weer in de top 3, maar dan moet ik hard werken de rest van de week..

We zullen zien ;)

:baai:
Candygirl

February 15, 2007 om 03:04
Thnx voor je reactie :) Tis inderdaad balen als je zo je best doet en dan toch aankomt.

Ik lees nu ook dat je voor eind maart 10 kg kwijt wilt zijn. Inderdaad een ambitieus plan, maar ik gun het je van harte dat het lukt! Maar ontzeg jezelf niet te veel he, liever dat je iets minder dan 10 kg afvalt en goed gemotiveerd blijft dan dat je wel 10 kg afvalt maar het als een straf ervaart. Het moet wel leuk blijven :)

Zoals je weet ben ik gisteravond uit eten gegaan, voelde me vanochtend zo zwaar dat ik niet op de weegschaal durfde te gaan.. Vandaag is een "superbalansdag" ;)

Was de weegschaal vandaag nog lief voor jou?

Liefs :chance:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan