Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

PleunAB woog op het moment van schrijven 64.40 kg (bmi: 23.37).

Het gaat eindelijk weer de goede kant op! De tactiek om mezelf één keer per dag iets lekkers toe te staan werkt écht! Ok, af en toe wordt het íets meer dan één keer íets lekkers, maar de ergste uitspatting vorige week was 3 stroopwafels... En dat is wat anders dan een complete zak drop, familieverpakking M&M's pinda of een zak chips... Natuurlijk gaat het nog altijd niet 'vanzelf', maar ik ben nu weer in staat om mezelf af te vragen of ik iets écht wel wíl of dat ik me gewoon wil volstoppen. Na de vraag of ik écht wel iets wil, volgt de vraag wát ik dan écht wil en meestal houdt het dan wel op... Want dan kan ik niet echt iets bedenken waar ik dan écht trek in heb. Dus blijft alles dan netjes in de kast (of in de automaat op m'n werk of in de winkel waar ik toevallig ben) en snoep/snaai ik niet! Ok, soms is het antwoord ja, en dan weet ik ook precies wáár ik trek in heb en dan weet ik ook vrij snel waarom: gewoon omdat ik zin heb in precies dat lekkere! Maar dan lukt het me ook om het bij één koekje of een handjevol van het één of ander te laten! Pffff, waarom heeft het dit jaar zo lang moeten duren voordat ik weer zover was??? Vorig jaar heeft die tactiek mij ook prima geholpen, maar op de één of andere manier was ik 'm effe kwijtgeraakt tussen de (vr)eetfestijnen in december! En nu maar volhouden...

Hmmm, moet nu dringend duimen voor manlief, want die heeft weer een sollicitatiegesprek... Hopelijk is dit meer wat hij zoekt dan het vorige. Het is in ieder geval nog altijd verre van ideaal: een reistijd van 1 uur heen én terug iedere dag... Maar het betekent in ieder geval wel weer dat hij iedere dag thuiskomt / is en dat is al een hele vooruitgang ten opzichte van de huidige situatie!!!

February 16, 2007 om 11:01
Fijn dat je al weer de goede kant op gaat.
met mij gaat het nog niet echt lekker.
met (vr)eten niet, lichamelijk niet en ik was weer 2x 4 uur gaan werken, maar dat lukt ook nog niet goed.
ik ben al ff niet op onze topic geweest, maar weet ook eigenlijk niet goed meer waar we zitten nu. ik heb sinds 2 weken weer een nwe pc en dus alle favouriten weer weg!
ik kom wel weer hoor, maar zou je mij dan een keer ff een link kunnen sturen ofr zo?

doe ze allemaal de groeten maar en ik ga eerst een weekje naar de camping (of naar het carnaval in Brabant?)

doei Bloemel
March 3, 2007 om 04:16
Hé Pleuntje, ben je er nog? Alles o.k.? Liefs Kapoen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan