Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Luci woog op het moment van schrijven 89.10 kg (bmi: 34.80).

:hoihoi:

Zondag is het er weer niet van gekomen,ik begon goed maar 's middags zijn we naar ma gegaan omdat het allemaal nog zo vers is.Ze vroeg of we weer wilde blijven eten want anders is ze ook zo maar alleen.We bleven dus weer met 6 man eten en het werd weer chinees.Het was gezellig zo en na afloop zei oma zo gelukkig weer een dag om.
Ach het is voor het goede doel.
Vandaag zijn we wezen sporten en tot nog toe is het eten prima gegaan.
Ik heb wat voor de obstipatie gekregen en daar ga ik morgen mee beginnen.Alles komt goed.

:groetjes::l1uci

February 13, 2007 om 09:18
:hoihoi: Luci,

Ben blij dat je weer terug bent. En over die :pijlup: zou ik me niet zo druk maken. Je hebt bewezen en laten zien dat je het kunt!!! :yougogirl:

Hoe is het verder met je? Lijkt me een rare tijd nu. Is het nog zo druk op het werk, houden ze een beetje rekening met je?!? En, knap dat je weer aan het sporten bent.

Je hebt gelijk, ik ben weer begonnen met het bijhouden van mijn eetdagboek. Ik heb gisteren een gerecht gemaakt uit de Boodschappen van de Plus. Het was een varkenshaassalade met gorgonzoladressing. Was een voorgerecht. Heb het, samen met mijn Mannetje, als hoofdgerecht op. Had er voor hem nog stokbrood bij. Was dus echt voldoende. Was wel vet :bloos:. Vandaar het hoge aantal van mijn vetten!!! Maar ja, wel lekker!!! Ik probeer eens per week samen te eten. Zonder de jongens, is gezellig en nodig (voor ons)! Verder geeft het een hoop rust om meer te mogen eten (van mezelf). Ik geloof erin dat je dan toch wel afvalt. Denk dat op den duur die 1000 kcal niet vol te houden is en dat je dan enorm snel aankomt als je er mee stopt. Voor mij is dat toch niet vol te houden, op de lange duur!!!

Ben blij weer van je te horen!!! Morgenochtend ga ik tennissen en vrijdagochtend ook! De rest van de week werken!!! Ik wens je weer veel :succes: en tot snel...

:bighug: :c:assy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan