Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Jessica81 woog op het moment van schrijven 130.00 kg (bmi: 41.97).

:klopklop:

Vandaag weer een goede dag gehad qua lijnen. Met de beweging zit het ook wel goed: in de pauze lekker even wezen wandelen, na het avondeten lekker een halfuur met :hund: wezen wandelen en straks nog 45 min aquarobic:!: Goed bezig al zeg ik het zelf :grinnik:

We hebben gisteren de nieuwe auto bij de dealer zien staan, dus ik hoop dat ie één dezer dagen belt dat we m op kunnen halen. Uiteraard moet de auto direct ingereden worden :rozeauto: En aan iedereen geshowd worden

:koelijn:

Ga nu even aan de afwas, die wordt helaas nog steeds niet vanzelf gedaan :nietok:

Fijne avond en tot morgen :byebye:

February 12, 2007 om 15:25
verdorie heb jij niet een een afwastrien??
ik gelukkgi wel en ik ben er heeeeeeeeeeeeeel blij mee :grinnik:

lekker dat je dag zo goed is gegaan...bij mij ging het ook echt super en ik voel me ook gelijk mega sterk en ben weer lekker trots op mezelf :knuffel:
heb lekker gesport en ook tussen de middag gewandeld dus dat zit bij mij ook wel goed.
Op zich best lekker om zo uit werk gelijk door te gaan om te sporten, dan heb je heel je avond nog. De spinninginstructeur vond t wat minder...die kijkt liever tegen mij aan in zijn les :D ach vrijdag is het zijn dag weer...misschien krijg ik nog wel een verlate valentijnsbos :voorjou: hihi

ik ga zo lekker mijn warme bedje in met mijn boek...nog ff relaxen en dan mag ik morgen weer aan school...:S

:goodnight:
Suus
February 12, 2007 om 15:29
spannend hoor de nieuwe tuf tuf!!
mijne is net opgehaald door de meneer van de garage (wat een service he?!) ik krijg hem morgen weer terug ik rijd nu lekker in zijn auto...en toledo...dus das nog een maatje groter :D

toedeloe!!
February 13, 2007 om 04:25
:grinnik: vanavond staat er aardappelpuree met rodekool en een visje op het menu!

ga je straks weer boodschappies doen dan?
wel handig he zo je wandelende Sonja boek haha

morgen ruil ik mijn dag met de donderdag, want dan ga ik bij opa en oma eten en blijf ik daar slapen. Dan eten we altijd een prakje. De dag erop eet ik waarschijnlijk bij een vriendin en dan zal het iets vetter zijn...dus beter om dat dan te ruilen want woensdag mag je zo'n wereldgerecht...kip madras ofzo geloof ik.

heb net ff die keuken gecheckt...ziet er mooi uit man!!
nog ff sparen hihi

ik ga nu echt ff aan school....toedeloe
February 13, 2007 om 04:51
natuurlijk kom ik af en toe even beppen :vertel:

tja dat achter de hand hebben van geld is wel makkelijk. Bij mij vliegt het erdoorheen met die school. Echt irritant. Maasr dit jaar kunnen we wel een en ander sparen. want de vakantie kost natuurlijk niet zoveel als anders en de badkamer wordt waarschijnlijk toch nog een jaartje later....we hebben een beetje zitten kijken wat we willen en daar is ons budget nog niet klaar voor zeg maar :grinnik:

gezellig hoor zo'n wandel collega. Ik wandel ook meestal ff een half uurtje...maar niet als het regent en ik ga eigenlijk ook nooit alleen.

ohw mijn koppie thee is klaar....
February 13, 2007 om 05:15
:thee: hier alstublieft...geen koekje erbij hoor!

wij hadden ervoor gekozen om eerst de keuken te doen...tja toen waren de centjes even op, want ook daar staat gaan ikea ding in :D

voor de badkamer hadden we hele mooie tegels gezien, maar die ware 125 euo de m2 tja nu hebben we geen grote badkamer, maar das best aan de prijs natuurlijk. Verder willen we een douche, hangend toilet en badkamermeubel met wasbak. Meer past er niet in de badkamer...maar Arno had met izjn teketalenten al een mooie tekening gemaakt hiih

Ik heb nog steeds niets gedaan...ga nu ehct echt echt beginnen!!
February 13, 2007 om 05:41
als je ff in mijn fotoalbum kijkt, dan staan daar die foto;'s van Suus op zijn gala...daar sta ik in de keuken.
zit nu ff ander een andere laptop dan waar de foto's opstaan en heb ff geen zin om die andere op te starten :sorry:

als je ze niet duidelijk genoeg vind moet je het maar zeggen...dan stuur ik je een andere keer nog wel ff andere foto's

ben eindelijk begonnen met lezen...over uncertainty in the environment en wat voor invloed dat heeft op je management control system...heel boeiend, maar vandaag ff niet :D
February 14, 2007 om 01:33
ha moppie,

wat balen zeg van dat gesnack gister...sorry dat ik je niet meer kon :hop: maar toen zat ik al op school...excuise me :D

Oh die surinaamse maaltijd klinkt heerlijk, die eet ik ook weleens. heb je ook al de mexicaanse geprobeerd?
Wij hebben lekker rodekool op met een visje...mjammie. vanavond eet ik bij opa en oma. Dan eten we eigenlijk altijd een prakje...dus ben benieuwd. Ik hoop alleen dat opa en oma me niet teveel pushen om ijs toe te nemen en koekjes bij de thee...:duimen: je voor me dat het lukt??

heeft je schat je vanochtend heel romantisch wakker gekust of is hij nog niet thuis?? oh jawel natuurlijk, anders at hij ook niet thuis gister.
Hoe komt het eigenlijk dat hij nu thuis is. Werkt hij nu even in de buurt?

Mijn moppie mist me toch wel, zeker nu hij niet zoveel kan boarden. Ik vind het echt rot voor hem dat het zo slecht is...best zonde van je vrije dagen dan. Ach hij rust in ieder geval lekker uit denk ik.

Heb gister weer een hele goede dag gehad. Lekker gegeten en zelfs nog gesport. Had zomaar even wat tijd over en heb besloten met mijn moede rmee te gaan powerplaten. Was wel weer even lekker. Dan merk je dat je toch andere spieren pakt dan met de fitness.

Vanavond ga ik dus naar opa en oma en morgen heb ik de hele dag een training, dus dan zal ik niet aanwezig zijn. Misschien morgenochtend even een snel bericht...maar ik begin ook wat later dan anders.

Ik heb gelijk mijn sporttas ook maar in de auto gegooid, zo kan ik morgen uit werk gelijk even langs de sportschool om nog even een uurtje te fitnessen....kan geen kwaad dacht ik zo en ik ben deze week zo lekker bezig (+)
en natuurlijk wens ik je een hele fijne valentijnsdag :voorjou:

:hug: Suus

p.s. al nieuws over de auto of wordt het gewoon zaterdag voordat jullie hem op mogen halen??
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan