Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Cheerleader woog op het moment van schrijven 74.60 kg (bmi: 27.74).

kheb na een weekje stressen (en veel rotzooi binnenwerken) dan toch een vast contract op het werk. yihaa ik zag het uiteraard weer als beloning en men ouders gingen mij ook nog es mee uit eten nemen in zo'n sjiek restaurant in een kasteel. en erna zal ik wel weer opnieuw beginnen zei ik...jajaja altijd hetzelfde!
men ouders hebben nu geen tijd voor hun dineetje dus blijft het uitstellen wel weer wat langer duren. slecht heel slecht!

gisteren uitgegaan met een best al magere vriendin, zij had nog een vriendin meegebracht met echt een moordfiguur. iedereen hun aant aanstaren en ik voelde me zoooooooo dik! ze kwamen foto's nemen van feestgangers en die fotograaf zat al heel de tijd te staren, net toen ik ff ging zitten voor een drankje te nemen, kwam hij de foto nemen, zo zo zo meneer de fotograaf wachtte dus gewoon subtiel tot het dikkertje weg was.

smerig smerig, mss zou dit voor sommige een stimulans zijn, voor mij is dat enkel een manier om een rotbui te krijgen en me vol te proppen. ja niet waar ze bij zijn uiteraard. ik ben heel de avond flink men colalight blijven drinken terwijl zij genoten van calorierijke cocktails en bitterballen. grrr:(

klink ik jaloers? wel ben ik ook, niet eerlijk, ik honger mijzelf uit en ik blijf het kleine dikke mosseltje, andere proppen zich vol en kunnen plezier maken en blijven maar dunner worden.

anyway, ondanks dat ik het in het algemeen best goed doe in men eentje, ga ik nu toch een afspraak met de dietiste maken, dan gaat het wel wat beter en is het gedaan met "nu ff niet" excuses.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan