Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 12, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 100.80 kg (bmi: 29.77).

:hoihoi: allemaal,

Nieuwe start vandaag!!! Ik ben begonnen in het boek van Sonja Kimpen, een echte aanrader!!! Ik wil niet meer echt lijnen... Ik ga wel opletten wat ik eet en vooral nadenken voor/wat ik eet! Ik neem wel het boek van Sonja Bakker als richtlijn, voelt veilig iemand die zegt wat ik mag eten. Maar, ik eet wel meer. Dus "normaal" eten!

Het ging vandaag goed! Haha, logisch, heb de hele dag gewerkt. Zelfs tussen de middag doorgewerkt. Dus gauw 2 boterhammen en dat was het! Vanavond eet ik met mijn Mannetje. Die is pas rond half 9 thuis. Dus dat wordt een latertje. Heb net een mandarijn gepakt en meer mag ik niet :nono:!

Ik ben vandaag (eindelijk) supergemotiveerd! Dat komt vooral dankzij al die lieve en belangstellende berichtjes hier. Had in het weekend weinig tijd om te schrijven. Het is hier altijd trubbelig in het weekend. En, ik kan het niet goed als mijn Mannetje thuis is, gaat hij meekijken.. Word ik echt zenuwachtig van!!!

Ik ga zo nog even bij mijn buddy's kijken. En natuurlijk beantwoorden... Wens iedereen veel :succes: en tot gauw...

:hugsandkisses:

February 12, 2007 om 16:17
Hoi Cassy,
Goed dat je weer een nieuwe start hebt gemaakt. Geen idee wie Sonja Kimpen is, maar als zij goede tips heeft, is ze welkom.
In elk geval heeft ze je gemotiveerd om een nieuwe start te maken en dat is al prachtig! Heel veel succes en laat gauw je ervaringen horen.
Groetjes,
Heleen
February 12, 2007 om 16:45
hoihoi,

normaal eten! Dat klinkt goed. Dat is wat ik ook doe. Ik eet elke dag best veel heb ik het idee (zie ook mijn dagboekje van vandaag), maar toch niet veel calorien blijkbaar.

Je moet je mannetje maar gewoon wegsturen als je aan het typen bent hoor. Zeggen dat je het belangrijk vindt, omdat je er bewust mee bezig wil zijn en dat dit daarbij helpt. Dat moet ie maar gewoon begrijpen! :)

Een nieuwe start klinkt goed... gauw dat lijntje weer onder de 100 krijgen. Het is maar een klein stukje, maar zo'n mijlpaal is toch erg motiverend.

Wat doet je man dat ie weinig thuis is? Lijkt mij maar moeilijk, als ik alleen thuis ben blijf ik altijd tot veel te laat op omdat ik niet kan slapen en dan ga je ook makkelijk snaaien. Maar misschien is t anders als je kinderen hebt natuurlijk.

ik ben van plan om voornamelijk met mijn vriend naar de fitness te gaan. Hij heeft morgenochtend zijn eerste afspraak. is toch wel gezellig om samen te gaan. Hij heeft er ook zin in en maakt al helemaal plannen van hoe vaak ie er een wil. Ze hebben daar het sportkanaal op de tvs (hebben we thuis niet), dus dan kan ie daar mooi voetbal kijken zei ie :) Nou ja, het is maar wat je motiveert he, als je er maar netjes heen gaat :)

veel :succes: jij ook en je kunt het, wij kunnen het, samen slepen we elkaar erdoor!
February 13, 2007 om 00:32
:hoi: cassy

Je gaat het doen.Let maar op.
Vul nou ook je eet en sport activiteit in en je krijgt er dan ook steeds meer zin in.Let wel een beetje op je vetverbruik die is wat aan de hoge kant.Niet meer dan 40 gr per dag.Niet naar de procenten kijken maar naar het aantal grammen.He succes.

:groetjes: :l1uci
February 13, 2007 om 11:24
hoi,

even snel (ben op m'n werk, even theepauze)
ik bedoelde mijn dagboekje, niet mijn eetdagboek.

Het toetje was niet zo vreselijk ongezond hoor en normaal doe ik dat ook niet, maar 8.5 punt over was toch wel heel erg, dus dacht dan mag ik best een lekker toetje voor een keer.

Ontbijten doe ik altijd met melk en fruit&fibre en een stuk fruit. Meer hoef ik dan ook echt niet. Ik denk dat ik tussen de middag voortaan een boterham extra ga nemen en iets met cruesli ofzo door de yoghurt s avonds, dat scheelt alweer.

Meestal is het met avondeten ook iets meer dan gister, we hadden een maaltijdsoep gemaakt en waren vergeten daar wat brood bij te eten (bedenk ik me nu opeens)

nou, ik ga gauw weer verder

:groetjes:
February 13, 2007 om 13:34
:hello2: Cassy,

Hoe vergaat het met je nieuwe leven (wat NIET lijnen betreft), ik hoop zo dat dit het voor je is. En ja, vrijdag ben jij weer onder de 100 *9* Ik weet nog niet hoe het bij mij is, ben niet zo lekker de laatste paar dagen.
Ben vandaag ook niet gaan werken, ben steeds zo misselijk en gisteravond lag ik al om 20.30 in bed :ziek2:, met een enorme hoofdpijn.
Dacht vandaag dus lekker op de site te kijken, maar ik had er helemaal geen zin in!
Tot ik jouw bericht net weer kreeg, kreeg ik positieve energie van en zit nu weer lekker achter de :laptop:

Steeds als ik wat eet heb ik een :opgeblazen: gevoel en rommelende darmen. Maar even rustig aan doen dus, heb ook nog niet gesport deze week.

Ik heb wel even jouw tip opgevolgd en ben gaan kijken naar "koken op de camping", dat is inderdaad een hele leuke site. Daar heb ik echt wat aan voor onze vakantie en inderdaad ook skottelbraai-recepten. Ik denk er hard over om hem misschien aan te schaffen, even sparen. Bedankt voor het doorgeven :bighug:

Was je nog een beetje op tijd thuis met je twee na-blijvende kinderen? Je hebt wat met ze te stellen denk ik, wel gezeliig denk ik met zoveel kinderen in huis.

Cassy, zet'm nog even op deze week, ik duim hard voor je om weer 2 cijfers op je :weegschaalblauw: te zien en hou je het nog vol om niet elke dag te wegen? Goed zo, het is moeilijk, kan het zelf ook vaak genoeg niet laten, maar het is eigenlijik wel beter.
We weten het ook wel, nu nog uitvoeren :!:

Tot gauw, liefs :a:poassi
February 13, 2007 om 15:13
:hoi: :hoi:

sorry als ik wat kortaf overkwam ofzo eerder vandaag... wou alleen even snel reageren op jouw berichtje :)
iig kwam jij niet vervelend op mij over ofzo hoor :)
ik hou het eetdagboek hier op de site niet bij, omdat ik het al bij weightwatchers bijhoud, heel nauwkeurig (ben niet zo'n valsspeler :)). Als ik het wat gedetailleerder wil, doe ik het meestal via de eetmeter, die ik op de computer heb, zodat ik van alle vitamines en mineralen ed kan zien of ik er voldoende van binnen krijg. Ik vind het eetdagboek op deze site wel heel handig, maar doordat ik Engeland woon, staan er veel produkten niet bij, die je hier kan kopen en op de eetmeter op mijn eigen computer kan je die makkelijk zelf snel toevoegen.

ik eet trouwens 3 maaltijden per dag en 1 tussendoortje. Dit voornamelijk ivm mijn gebit, krijg nogal snel gaatjes en tandarts heeft me nu uitgelegd dat ik het beste 2.5 uur tussen elk eetmoment in kan laten, zodat mijn tanden zich kunnen herstellen van een suiker/zuuraanval. Dan past 4 eetmomenten beter in mijn dagschema dan 5. Maar ik heb er geen moeite mee hoor. Heb eigenlijk altijd alleen maar lekkere trek en geen hongergevoel in mijn maag en die lekkere trek is gewoon een kwestie van nee tegen zeggen en sterk zijn (of wachten tot het tussendoortjestijd is).
Het waterdrinken en vezelrijk eten helpt me erg goed om een vol gevoel te houden.

nou, wordt alweer een veel te lang verhaal :D

ik moest maar s aan de afwas

morgen werk ik lekker thuis, dus mag wat later naar bed van mezelf (en belangrijker... iets later eruit!)

:groetjes:
February 14, 2007 om 01:38
hai cassy

kom op meis het gaat je lukken hoor en samen kunnen we er zeker weten tegen aan hoor :)

ik ken het boek niet :) maar met de ww gaat het prima en geen honger gevoel en raak me punten soms niet eens op .

sport nog steeds 2x pw week alhoewel vorige week donderdag ben ik niet gegaan met die sneeuwstorm en de week ervoor op donderdag ook niet me man was ziek ja dan ga je niet weg maar morgen weer ik doe elke dag beetje buik oefeningen
en ik wil dan ook nog 30 minuten gaan dansen elke dag maar ja dat doe ik liever als man er niet is hoor hahaha .

nou cassy ik hoop dat het dieet goed gaat ik duim met je mee ik weet dat je het kan dus zet hem op

knuffel natas
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan