Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Bigpetra woog op het moment van schrijven 80.70 kg (bmi: 31.52).

Flink gedanst en toch gelijk gebleven!!! Maar oke, het is al heel wat als er niets bijkomt. Zeker met carnaval.

Ik heb me de hele dag netjes aan het gezonde eten kunnen houden. Ook in het cafe heb ik het op spa gehouden. Alleen vannacht om 2.00 uur wilde mijn vriendinnen toch echt naar de shoarmatent! En ik moet toegeven, door al het gedans en gespring had ik ook best honger.
Maar ik heb er toch even bij nagedacht en in plaats van de normale shoarmaschotel met veel saus en vettige friet die ik normaal zou eten, ben ik gegaan voor een broodje kipfilet.
Leek me toch iets gezonder! Nu heb ik dus eigenlijk een gebakken kipfilet met sla op. Want het broodje heb ik toch laten liggen, omdat ik brood niet goed verdraag.
Oke, 's nachts eten is slecht, maar ja, het is tenslotte carnaval!!

Ik was om 3.00 uur vannacht thuis en nu al weer vroeg op, want iok moet om 7.30 werken. Gelukkig hoef ik wel maar 3 uurtjes en daarna duik ik meteen het bed in. Flink slapen en vanavond weer op stap! Drukke dagen, die carnaval.

February 17, 2007 om 06:16
:wouw:

Wat is dat goed van je, dat je een broodje kipfilet hebt gegeten! En de hele avond feestvieren op spa. Als je zoveel langer op bent dan normaal mag je ook best iets extra's. Als je voor het slapengaan maar geen koolhydraten meer eet want die verbruik je dan niet meer, maar je hebt gewoon je broodje laten staan, dat is helemaal super. Je bent echt heel goed bezig. Als je dit kan, dan heb je ook echt de goede motivatie te pakken.
Als je nog snelle en makkelijke kooktips wil dan hoor ik het wel.
Geniet lekker, het is maar even carnaval.
Groetjes,
Happy Flappy
February 17, 2007 om 06:26
Hoi Petra,

Wat leuk carnaval! Helaas doen we daar hier in de "grote" stad niet aan! Heb wel 1 x carnaval gevierd en dat was echt zo leuk!
Tja, s nachts eten, daar heb ik ook een handje van! Donderdag nog: Ik had van 1 uur 's middags tot 11 uur 's avonds aan 1 stuk door gelopen met dienbladen vol met wijn en bier (moest werken).
Daarna ging ik naar huis, maar ja als je midden in de stad woont ga je toch nog even langs de kroeg. Geen alcohol genomen, maar toch... Daarna, zoals vanouds langs de patat zaak. En ik kon een patatje oorlog echt niet weerstaan!
Zowiezo zit ik even in een lijn dip, maar als ik al jouw goede dingen lees wil ik er ook weer zo goed tegenaan!haha.

Fijn weekend!
xxx
Irene
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan