Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Ontol woog op het moment van schrijven 94.50 kg (bmi: 30.86).

Dagboek geopend

August 28, 2007 om 14:40
Definitieve startdatum 25 augustus! Had effe tijd nodig om de bourgondiër in mij te killen, motivatie op te schroeven en nu de daad bij het woord te voegen. Nu ben ik het pas echt zat! Dán maar Sonja Bakkeren..
August 31, 2007 om 02:05
Ha fluitekruid, bedankt voor je reaktie in mijn dagboek. Het gaat me zeker lukken (denk ik). Ik ga zeker voor het nog goddelijker lichaam, haha.

Groetjes, Ontol
August 31, 2007, gewijzigd door Rossieke op August 31, 2007 om 03:33
:goedemorgen:Ha die Ontol....:huppelen:
Moest ff komen vragen of 73 reeel voor je is....:zweten:
Je bent niet superlang maar toch is 73 wel weinig.:bugs:

Misschien eerst een tussenstreven om niet zo snel de moed te verliezen....????:sos:

Verder zou ik het reuzeknap vinden als een actieve vent als jij ( zo lees ik je verhaal tenminste) genoeg heeft aan de Sonja porties.
Daar kreeg ik nu net mijn eetbuien van.:ilovechocolate:
Nu eet ik 3x perdag gewoon, ga sporten!!! jawel ik ben om.....drink zeker 2 liter water per dag en mijn gewicht is van de 91,6 begin augustus naar de 86,4 nu dus ruim 5 kilo deze maand.:letsparty:
Ook geen een vreetbui gehad deze maand dus ik ben trots op mezelf.:feestjebijotje:

Genoeg over mezelf nu...zet eens wat in je dagboek dan kunnen we lezen hoe t met je gaat!!!

Verder is het zeker geen arrogantie, je mag blij zijn met zowieso een mooie kop :slijmbal:en natuurlijk ook met je lichaam.:hunk02:Positief denken helpt dus als je zegt ik ben mooi en wordt nog mooier en je geloof t gaat t ook zeker lukken....:daretodream::man04:

Genoeg peptalk op de vroege ochtend!!!!

:groetjes:vanuit bourgondisch brabant:bbq: :claudiatje::haveaniceday:
August 31, 2007 om 08:36
Ha Claudiatje, big thnx voor de peptalk. 73 is inderdaad rigoureus en over de top. Ik heb mezelf dit ten doel gesteld als target. Geeft me gevoelsmatig een gezonde marge. Ik geef mezelf voldoende vrijheid om binnen het dieet te blijven varieren.. afhankelijk van mijn lichamelijke behoefte (ik weet ook wel dat ik op 1 snee brood met honing geen 50 km kan fietsen zonder hongerklop te krijgen..). Dat is uiteraard nog zoeken naar balansen. Verder gaat het ok op dit moment. Denk zelfs dat ik harder ga dan het schema, hetgeen ik zeker wel in de gaten hou. Maar ut komt helemaal goed. Géén dran, géén speklappen (tussendoor). Inmiddels ben ik zover dat ik het kan zien, zonder dat het me iets doet! Ik zeg maar zo.. van / \ naar \ /!

Wordt vervolgd..

O.
September 1, 2007 om 19:55
Ik lees géén dran.... foei! dat moet uiteraard dranK zijn.

Nightshift sucks. Alles en iedereen in diepe rust (schijn) en een koelkast vol heerlijkheden. Mijn pens zit al vol met thee, en ik heb me net te goed gedaan aan een bak met rauwkost (was mijn dressing vergeten). Trostomaatjes met (veeeeel) peper en (beetje) zout en een half pakkie toastjes. Ben bang dat het toilet overuren gaat maken.. Had-ie ook maar geen toilet moeten worden. Ik kan tenminste nog zonder hulpmiddelen urineren (hetgeen een deel van mijn clientèle echt niet kan zeggen).

'tIs koffietijd vind ik... laterz!
September 30, 2007 om 22:37
Fascinerend om te zien hoeveel mensen er 's nachts nog wakker zijn.
Kan me niet voorstellen dat men ook (betaald) nachtelijk werk verzet (een uitzondering daargelaten). Toch erg gezellig vind ik. Prikkelt mijn nieuwsgierigheid wel.

O.
October 13, 2007 om 11:17
Je kan lullen wat je wil... maar na de vakantie ben ik begonnen met een stratgewicht van 96,3 kg... nog 1 ons en dan ben ik 10 kg afgevallen!!!
Heb nu wel wat last van losjes de voorschriften te hanteren... echter, ik zal volharden!!
October 22, 2007 om 01:05
Ha Fluit, het ging allemaal niet zo hard mee, want ergens was ik de balans en het ritme kwijt. Maar dat gaf niks, want zoals Sonja stelt dat ook al val je niet af. Je kleding is de graadmeter. Nou, kan je zeggen dat ik onderhand een nieuwe garderobe nodig heb. Maar daar doe ik nog even niks aan. Moet nog meer vetverbranden, anders blijf ik aan de gang, haha. Ik heb weer de gang te pakken.. ochtendgewicht 85,7.. een nieuwe mijlpaal en genoeg drive om door te stomen! Ik kom binnenkort weer op de chat. Laat maar weten wanneer je d'r bent. Doei, doei. -10 kg... oh, ik had afgesproken om dan een skateboard te kopen, haha.
November 16, 2007 om 08:54
Haaaa Fluitje, dit bericht is in eerste instantie aan jou gericht..
Steun en toeverlaat hiero, haha.

Ben al een poosje niet hier geweest, omdat ik mezelf genoeg gemotiveerd vond en even van dat obsessieve met het gewicht bezig zijn af moest. In de tussentijd heb ik naast mijn monsterlijke werkschema ook wel het één en ander aan ontspanning gedaan (echter de verhouding is nog steeds zoek en zal voorlopig nog wel blijven). Maar ik ben naar een aantal concerten geweest (o.a. Rush in AHOY, symfo-rock en Wishbone Ash, classic rock)...errug goed en sfeervol.

Qua voeding.. heb hier en daar fiks gezondigd (wat is zondigen overigens??). Heb genoten van alcohol (maar veeeeeeeeeeel minder als voorheen) en een paar maal me fiks laten gaan (patatten, steaks, Engelse ontbijten etc. etc.) tot mijn verbazing kan ik het makkelijk hebben (dwz ik kom geen gram aan.. maar val nog steeds af). 83,9 nu... Mijn doel heb ik bijgesteld, omdat 73 echt niet haalbaar is, gezien mijn lichaamsbouw (ik heb nml. nogal veel aan krachtsport gedaan. Maar langzaam wil ik toch naar (<;) 80 gaan. De feestdagen zal ik ook wel overleven schat ik zo in. Geen rare plannen dit keer. Geen vreetfestijnen, etc, etc.

Ik heb nog geen skateboard gekocht..maar wel een heeeeeeele boel andere dingen, hahaha. Werk er hard zat voor.. Ik ga me maar verhuren als freelance instructeur.. kan ik misschien ooit een nieuwe Harley aanschaffen, want dat gesleutelonderweg aan dat ouwe ding begint opmijn zenuwen te werken..

Lief dagboek, het is weer genoeg geweest voor nu. Koffie is waar mijn lichaam om schreeuwt.. veel en nu!!
November 16, 2007 om 08:55
En in de diepte zie ik mijn sixpack......... jaaaaaaaaaa!!!!!!

December 1, 2007 om 10:51
Gewicht verliezen.... yeah... maar dan wel op een gezonde manier!
Heb vorige week door één of andere vage oorzaak nierfunktiestoornissen ontwikkelt. Polyurie en polydipsie... wat was er eerder, het kip of het ei?
Ik heb nu wel besloten om even niks aan afvallen te doen. Zout- en eiwitbeperking lijkt me wel op zijn plaats. 't Is effe niet anders..

I'll be back!!
February 6, 2008 om 16:33
Hee Fluit,

sorry dat ik nu pas op je berichtje reageer. Ik had effe een pas op de plaats gemaakt om diverse redenen. Die nieren... ja, dat was effe schrikken. Getalsmatig is het nog steeds niet 100% normaal. MAAAR......... de nefrologe vertelde me dat gezien mijn spiermassa de hoeveelheid afbraakstof kreatinine
ws wel normaal is voor me. Maar goed, het heeft wel ervoor gezorgd dat ik even pas op de plaats moest maken. Ben nog steeds 84 kg en volgende week krijg ik een keeloperatie... dus de restanten zullen daarmee ook wel weggevaagd worden.. zie.. geen probleem dus, hahaha.

Zal je wel eens een andere foto sturen..

Vannacht mag ik weer aan het werk
zal eens inloggen in de chatroom...

Bye bye.
February 14, 2008 om 11:20
op valentijn onder t mes is niet niets.....
Had alleen maar aangegeven dat ik een bericht wou bij een nieuw dagboekverhaal......

Doe dat maar eens een keertje want we moeten zo scrollen ;)

groetjes....
February 17, 2008 om 17:52
Mijn ma heeft me wel vaker een ouwe l.. genoemd, iets waar ik het overigens zo lang mogelijk niet eens wil zijn. Maar ja.. ben geen twintig meer, da's wel duidelijk. Nu heb ik een vrij grote klankkast ontwikkeld, hetgeen wel ok is als zanger in een ruige band. Maar als je daar ook nog eens mee gaat snurken, dan is dat op zijn zachtst gezegd nog veeeel beroerder.. voor mijn omgeving. Wat wel zwaar nadelig is dat dit gesnurk samengaat met zgn apneu's, ofwel aangetoond is dat ik 's nachts wel tot 70 sec. niet adem, hetgeen mijn O2 saturatie (dat wordt googlen piepels) daalt tot 70%, hetgeen onacceptabel is. Daarom had ik reeds met mijn KNO arts afgesproken ( na onderzoek) dat ik voor uppp en te zou gaan, ofwel amandelen rondom en huig eruit. Ik was al gewaarschuwd dat het pijn zou doen... Nu ben ik vorige week geopereerd en hetherstel verloopt ongecompliceerd. de pijn is op momenten echt dikke, vette sh.t. Ik neem me maar voor.. elke dag een beete beter. ik drink me suf aan ijsthee en eten van peren ijsjes en raketjes, daar heb ik een dagtaak aan... Maar... ik heb meer lucht, dus dat zal mijn sportieve prestaties uiteindelijk wel ten gode komen. De andere effekten van osas (vermoeidheid, kort lontje, concentratiestoornissen hoop ik naar het verlden te hebben verbannen! Ik hou jullie op de hoogte.

O.

Met dank aan mijn buddies voor de steun en belangstelling. Ik zal mijn eerstvolgende elfstedenmedaille aan jullie opdragen!
February 23, 2008, gewijzigd door Ontol op February 25, 2008 om 07:35
Tjeeee, wat een bos uien.. die Ontol. zit-ie in de box, vergeet-ie helemaal te kijken.. Sorry........

Voor mijn operatie woog ik 74,4 (13/02). Vanaaf (23/02) zag ik.. 72,2..
Trek uw conclusies.. ik wil met een sixpack naar Spanje..
Nog een paar kilootjes en dan eis ik mijn skateboard op (dat was de deal met di famillia...).
February 24, 2008 om 07:04
Begin ut wel een beetje zat te worden... Ik heb een hongerig gevoel van binnen. Knagend en irriterend. Ik heb overal zin in. Ook al heb ik pijnstillers ingenomen en probeer bewust iets zachts te consumeren, dan nog onstaan helse pijnen in mijn keel, uitstralend naar mijn oor. Ik ben verre van een wat, maar dit maakt me woest.. beperkingen.. daar heb ik het erg slecht mee.. aard van het beestje.. Even doorbijten nog maar. Gelukkig heb ik veel steun aan een aantal mensen hier.

So far.. met de groeten van O.

Arme Plien, ik denk aan je.
February 27, 2008 om 01:43
Ik snurk niet meer, en slaapapneu's schijn ik ook niet meer te hebben..
Pijn is veel minder, dus al met al was het een goede move geweest.

Ik realiseerde me vanmorgen.. 96,3 - 81,4 = 14,9 kg!!!!
March 2, 2008 om 20:25
Potver.. die eerste nachtdienst weer.. Wat een K!! dienst. Ben weer totaal ontregeld en uitgeput. Tegen 5 uur de bekende man met de hamer.
De voeding.. Ik krijg altijd de munchies, derhalve heb ik goed geconsumeerd gister.. Vandaag maar een hersteldag inplannen..

Het komt goed!
March 17, 2008 om 01:48
...denk ik. Ik word geplaagd door een knagend gevoel van binnen. Rottige hongerborrels. Kan het niet zo goed handlen. Het einde van mijn 9 daagse werkweek is in zicht. Mooi, kan ik weer tijd aan mezelf besteden.. Heb ik nodig ook. Laterrrrr.
March 29, 2008 om 21:47
hoihoi, nee het is geen Rik,maar hij heeft wel hetzelfde kotsgeluid,VET dus!! Het is een Kasuga, de enige echte imitatie Rik, waarvan de fabriek moest sluiten,omdat ze te goed imiteerden hahaha.Alle Rik-onderdelen passen er gelukkig wel op. Heb de g-snaar eraf en de rest doorgeschoven en een vette lage B-snaar erop
Ik heb em 32 jaar geleden gekocht in Den Haag bij Servaas(maar die zit er niet meer geloof ik), heb er toen ook een tweedehands Fender Bassman 100 watt bij gekocht en ook die werkt nog steeds. groetjes
GASbassiste

April 28, 2008 om 12:28
Ben goed bezig weer met radfahren... Ben de Principia RS6 weer aan het opkalefateren en geselen (wie geselt wie??). De beentjes verzuren minder snel.. ik kom weer in kadans.. heb voldoende lucht.. maar het balanseren met voeding is en blijft een crime.. Wat zijn de juiste eetmomenten.. welke voeding?? Hongerklop tijdens duursport sucks.. Geen snelheid meer, geen drive.. Dat is waar ik de komende tijd mee bezig ga.

Over 2 weken is het zover.. de elfstedentocht. Wordt de 8e keer.. Nog 2 x en dan een speciale medaille (lekker belangrijk..).

't Is geen weer om al tever te gaan vanaaf (geen zin na mijn nachtdienst). Dus maar een beetje droogtrainen op mijn hometrainer.. Verantwoord voer zit al in mijn mik (spaghetti..). Dus burnen maar...

So far, so good!
May 9, 2008 om 02:38
Nee, ik lag in mijn rolstoel.. halfcomatisch te zijn, hahaha.
August 15, 2008 om 02:42
Vakantie voorbij... en wat een vakantie dát was... Heerlijk, maar niet voor mijn vetrollen... Ik zal weer diep moeten gaan. Time will tell. Ik zal de hulp van mijn omgeving en de mensen hier nodig hebben... Maar uiteindelijk zal ik mezelf toch weer overwinnen!
August 17, 2008 om 02:40
Achteraf beschouwd ben ik helemaal niet zo ongelukkig over het uitgangspunt.
Vorig jaar na de vakantie zat ik dik (let op de woordspeling) in de 96 kg.
Dát was pas confronterend. Nu ben ik langzaam in het ritme aan het komen. Al een hele week geen druppel alcohol (mwhahaha) genuttigd. Dus dat is een mooi begin... Stay tuned!
August 18, 2008 om 04:58
hey ziet er goed uit man
August 18, 2008 om 07:28
ja precies ga zo even verder kijken of anders vannavond, ik moet leren. De fisio is net geweest en ik mag mischien vrijdag al auto rijden. Ik vertelde over ons plan en hij zei dat het zo leuk was omdat hij die tocht ook al 2 keer had gereden. Wat een toeval allemaal!!!

Groetjes Jeff
August 28, 2008 om 19:26
Ik ben lekker bezig... over het algemeen gaat het met de voeding wel ok. Lekker regelmatig en doorgaans gezond. Ik ben niet meer zo spastisch met de lijn bezig. Meer met het koppie dan met het gevoel. Ik heb sinds de vakantie nog geen druppel alcohol genuttigd. Niet dat dat moest, maar meer vanwege de lijn..
September 17, 2008 om 07:06
Hee neef:cool06:

Gaat hartstikke goed.
Leuk dat je ook ff bij mij op visite ben geweest hahaha.

Zo te lezen ga jij wel goed. Je bent al een hoop kilootjes kwijt! Lekker hoor:jippie:


Liefs,

Je nicht
October 6, 2008 om 07:38
Hey Ontol, wat las ik nou in mijn log, heb je een ongeluk gehad!?
Motor helemaal ter ziele, en hoe is het met jou??
October 10, 2008 om 04:33
Er zijn al 5 deelnemers in het cluppie die de elfstedentocht gaan rijden..
waar blijft de rest?

October 18, 2008 om 17:14
HIhi, ik zag je foto op de fiets in de tuin met een filmpje. Dat vind ik geniaal! Lekker creatief bedenken wat bij je past, zodat je HOE DAN OOK aan het sporten gaat, top!

Groetjes Ish:girl:
Onbekend
October 19, 2008 om 15:36
Hoi,

Had je soms een stroomstoring dan??:kaars:

Tot later, Poekie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan