Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Kipje woog op het moment van schrijven 53.60 kg (bmi: 22.31).

Hoi!

Vandaag 52.1. Zou de dalende lijn zich nu doorzetten?
Vandaag krijgen we een volle dag. Eerste de boodschappen :boodschappen: voor mijzelf en m'n ouders, daarna door naar zwemles :zwemmen2: met de jongste. vervolgens de boodschappen afleveren in het tehuis bij mijn ouders. bakkie koffie :espresso: en dan terug naar huis. Lunchen, en dan door naar de padvinderij waar mijn zoon 'overvliegt' van de welpen naar de scouts. Hierna met m'n dochter (middelste) een 'Herman' bakken. Dit is een vriendschapskoek die je moet 'verzorgen' door regelmatig in het deeg (Herman) te roeren en Herman te voeden, met bloem, suiker en melk. Na 10 dagen wordt Herman dan gebakken en gegeten.
's Zondags ga ik met mijn schoonzus naar een snuffelmarkt. Sonja gaat dan denk ik niet mee, dus mij benieuwen wat de schaal maandag zegt.
Allemaal een fijn weekend!
groet'
Kipje
:kip:

February 17, 2007 om 06:45
Het schijnt dat Herman gist op de suikers die er in zitten en dat het deeg zo klaar wordt om gebakken te worden. hij zal wel goed blijven, want de hele klas bij mijn dochter heeft al een Herman gehad, en er zijn geen zieken gemeld. Begin nu aan Herman 2 want mijn dochter heeft er één aan haar broer gegeven..

Bweging zat inderdaad dus wie weet valt het mee maandag

Thanx weer voor de reacties!

:kip:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan