Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Miekie74 woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 30.42).

Ik ben donderdag begonnen met afvallen via streep-je-slank. Ik denk dat deze manier van afvallen wel goed bij mij past. Mijn eetpatroon is namelijk niet mijn grote probleem, het bewegen vind ik veel moeilijker. Ik heb een aantal jaar terug via een dietiste een goed eetpatroon aangeleerd. Door allerlei omstandigheden ben ik in de loop der jaren alleen veel minder gaan bewegen. Bij het afvallen via streep-je-slank kun je zowel je eet- als je beweegpatroon goed in de gaten houden.

Donderdag ben ik op de fiets naar mijn pony's gegaan om een aantal vakjes te compenseren. Normaal gesproken zou ik met de auto zijn gegaan (het is bijna donker, ik ga morgen wel en andere smoesjes). De pony's staan 5 kilometer van ons huis, dus dat is toch weer 10 kilometer fietsen.

Vrijdag heb ik de hele dag gewerkt en dus weinig bewogen. In plaats van de hele avond op de bank te hangen ben ik 's avonds een uur met de hond gaan lopen. Normaal gesproken doet mijn man dat 's avonds (ik ben moe, ik doe het morgen wel en andere smoesjes haha). Het rare is dat ik het, als ik eenmaal ga lopen, heel lekker vind om mijn hoofd en lijf even "schoon" te maken na een drukke dag.

Zaterdagochtend weer een half uur met de honden gelopen. Je snapt het al normaal doet mijn man dit, smoesje hier, smoesje daar.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan