Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

N89 woog op het moment van schrijven 58.10 kg (bmi: 20.10).

Hoi lieve allemaal,
Dit keer van mij even geen persoonlijke reacties, maar alleen een dagboekverhaaltje. Ik zit namelijk met mn rechterarm van onder tot boven in het gips en moet dus typen met 1 hand, wat niet zo opschiet. Ben woensdag gevallen met snowboarden en midden in de nacht op de HAP beland (hoe romantisch zo met valentijn:P). Er bleek bloed in mn ellebooggewricht te zitten en daarom zit ik nu dus in het gips. Tis best pijnlijk, maar gelukkig maar voor een weekje. Wel heel erg balen dat het precies in de vakantie is:( Mn vriend is ook nog op vakantie (hij voelde zich heel erg schuldig, de schat;)) en vind het zo irritant dat ik nergens makkelijk heen kan en steeds moet vragen of ik gebracht kan worden enzo. 's Avonds is het al helemaal klote omdat mn ouders meestal al vroeg gaan slapen. Ik vind het ook echt vervelend dat ik me een week niet kan wegen.. geen idee hoeveel dat gips weegt namelijk! Maar goed, tis gelukkig maar een week.
Om even in te gaan op jullie vraag over wat mn vrriend vond van het ontbijt op bed.. volgens mij was hij wel verrast en vond hij het lief ;)
Ik ga nu 'even' in bad, aankleden etc. De dingen die me normaal een half uurtje kosten nemen nu makkelijk anderhalf uur in beslag. Wat dat bwtreft is het toch wel weer een voordeel dat het vakantie is :) Een ander voordeel is btw dat ik gratis bij de Mac kan eten.. wintersportweken: als je iets in het gips hebt krijg je gratis :) Laat ik alleen nou net EN vegetarier EN aan de lijn zijn :P
Zo gauw ik weer 2 armen heb horen jullie weer persoonlijk van me! Liefs!XX

February 18, 2007 om 14:15
hee meid!! :kiss:
Ohh je arm in het gips, khoop da je der snel vanaf bent :hartje:
Haha maar hoe komen ze erbij dat je gratis mag eten als je in het gips zit? :)
is eigenlijk wel grappig :P Jah je kan natuurlijk nu niet op deze vraag antwoorden, maar dat hoeft ook niet hoor;) ik hoor het wel weer als je terug normaal kan typen :) en terug 2 armen hebt;)
xxxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan