Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 98.60 kg (bmi: 29.12).

:hoihoi: allemaal,

Het gaat (nog steeds) goed hier!!! Haha, ik heb het licht gezien! Als ik eerlijk ben, is deze methode ook prima te doen! Het is "gewoon" eten... Ik hoorde van iemand hier dat: als je nu eet wat je wilt eten als je op je streefgewicht bent, je vanzelf op dat streefgewicht komt!!! Daar geloof ik in...

Gisteravond naar de voetbalwedstrijd geweest met de jongens. Ze hebben gewonnen!!! Gelukkig, ze hadden het ook hard nodig! Was gezellig, de jongens hebben ook genoten. Moeten altijd om mij lachen! Ik heb mijn hele leven tegen het voetbal (dus niet tegen DE) aangeschopt en nu ben ik als ik in het stadion zit echt Bloedfanatiek!!! Haha, sta als eerste op en zit ook helemaal in de wedstrijd!!! Ik heb 2 pilsjes gedronken daar en daarna bedankt :applaus: voor de snacks die mijn Mannetje thuis is gaan bakken voor de jongens (vooral voor HEMZELF!)! Ik had genoeg op!!! Haha, hopelijk kan ik dat gevoel vasthouden!!!

Vanmiddag met z'n allen naar de optocht in het dorp kijken! Geef eigenlijk helemaal niets om carnaval, dus wat mij betreft is dat ook het enige wat ik van de Carnaval zie dit jaar! Met alle respect voor alle mensen die wel die feestmuts :nar1: opzetten! Echt, die wens ik enorm veel Plezier!!!

Verder niet veel nieuws!!! Ik wens iedereen veel :succes: en een :prettigweekend:

Wil nogmaals iedereen bedanken :thanks02: voor alle steun en vertrouwen!!!

February 17, 2007 om 08:35
:hoi: Cassy

Jij ook weer enorm :merci: voor je bericht. Ik had het nodig, zat toch in een dip. Maar nu gaat alles anders worden, ik schreef net bij Ellen dat ik op de een of andere manier niet verder durfde te lezen in Sonja??? Bang om dingen tegen te komen waardoor ik eens goed naar mezelf moet kijken??? Maar dat is niet erg, met al jullie lieve steun moet ik dat toch kunnen:!:

Dus.................. Ik ga met Sonja, maar vooral met mezelf aan de slag, ik heb er zin in.
Jij hebt er zo'n vertrouwen in dat het goed gaat komen, nou, daar ga ik het dus ook voor doen. Heb vertrouwen in jezelf en in je lichaam, jij zei dat al. Erger kan het niet worden, alleen maar beter, :wave:

Leuk dat jullie met z'n allen nu zo van het voetbal genieten. Is het niet moeilijk te regelen allemaal, want als er wedstrijden gespeeld moeten worden, uit en thuis, bij wie ga je dan kijken? En van die frietpan op het forhuis en er dan niks van eten: SUPER!!
:gogirl:

Cassy, die wandelschoenen gaan echt nog wel gebruikt worden voor het wandelen, heeft even tijd nodig om dat in je hoofd te nestelen en dan ga je, kilometers.....

Nog een fijn weekend en bedankt voor mijn buddy zijn. :luv2:

Veel liefs, :a:poassi

P.S. Van dat eetdagboek invullen is een goeie tip, ik ben alleen bang dat ik dan weer veel te veel met eten bezig zal zijn. Hoeveel weegt dit, hoeveel gram is dat broodbeleg, hoeveel ml zit er in die beker enne die melk in de koffie, is dat nou 150 of 175ml etc etc etc. Ik kan de dingen niet zo ongeveer doen, het moet dan heeeeel precies, wordt soms ook wel eens moe van mezelf! Dus nu eerst maar even Sonja lezen en dan verder zien, maar evengoed bedankt voor het meedenken!

Daaaaaag
February 17, 2007 om 13:46
:hoi: Cassy,

Ja, hier ben ik nog weer even, ik moet het toch aan iemand kwijt............. Volgens mij gaat het boek mij raken, enne, ik,die absoluut NIET van wandelen houd, heeft net een blokje om gelopen. Weliswaar maar 10 minuten maar dat is al de helft meer dan waar Sonja me voor aanspoorde. Je laat tenslotte ook de hond uit!!!

:bloemoprij::bloemoprij:

Het gaat lukken, ik voel het. O joepie, ik ben echt blij. Ik had trouwens gisteravond het boek al voor mezelf besteld bij onze boekhandel. Ik kan het dinsdag na 2 uur ophalen. Dan kan je bepaalde stukken markeren als het boek van jezelf is. Breng ik dit maar gauw weer terug naar de bieb. Voor de volgende...............


Cassy, bedankt weer voor het aanhoren, was de :joker: optocht nog leuk? Wij doen er echt helemaal niks aan, ook nooit gedaan. Zal wel aan de woonplaats liggen!

Voor jou ook weer veel :succes: We gaan er samen (en met de anderen) helemaal voor, nooit meer lijnen maar wel slank worden. WE ZIJN HET WAARD *9**9**9*

Nog een fijne zondag en tot gauw,

heel veel liefs, :a:poassi
February 19, 2007 om 13:27
:hoi:

Nou helaas zijn er eerst nog wat onsjes aangekomen deze week, ik heb er wel van genoten en dat is het belangrijkste.

Vanaf vandaag weer streng voor mezelf en woensdag weer naar de sportschool en dan gaat het lijntje wel weer naar beneden.

Wat leuk om te lezen dat jij als fanatieke moeder op de tribune zit. Ga je ook altijd trouw naar alle wedstrijden kijken. Wij doen dat hier wel alleen dan bij handbal.

Nou en jij als niet carnavaller, nog een dagje en dan mag de feestmuts weer de kast in. Hier boven de rivieren gaat het leven gewoon door en ik zat weer lekker achter mijn computertje te werken vandaag.

Groetjes :botje:
February 19, 2007 om 15:11
:hoihoi: Cassy,

Hoe is het weekend verlopen in carnaval vierend Brabant? Heb je genoten van de leuke dingen die je het weekend gedaan hebt en heb je nog een stukje kunnen lezen in SK?
Ben je al aan het extra :beweging: :?:.

Maar tijdens het :tennis: beweeg je toch ook al lekker, dat doe je dus al goed.
Ik ga dat hoofdstuk nog eens heel goed lezen, want ik begrijp het nog niet helemaal wat die basisconditie betreft en of ik nou eigenlijk wel goed bezig ben. Ik sport me (als ik niet ziek ben dus) 3 slagen in de rondte, maar het levert geloof ik niet op wat het zou moeten zijn. Ben ik dan alleen maar spieren aan het verbranden? Ik hoop het niet.

Cassy, voel jij je ook al elke dag gezonder en vitaler:?::!::?: Ik doe mijn best en ik denk me zo slank..............................................................
Nou meid, we doen het, positief in het leven staan, herkaderen, visualiseren etc etc. We hebben het er maar druk mee! *9*

Tot gauw, liefs en groetjes, :a:poassi

P.s. ik kan echt nooit ineens het bericht goed versturen, ik vergeet altijd wel ergens een : of iets anders!
February 20, 2007 om 16:37
:hoihoi:

Ik kom uit het noorden, waar eigenlijk geen carnaval wordt gevierd, dus ik heb er ook niet zoveel mee en hier in Engeland kennen ze het ook niet. Wat ze wel kennen (en er mee te maken heeft, met de vastentijd tenminste) is Pancake Day. En dat is vandaag. Bij veel gezinnen komen vandaag dus pannekoeken op tafel. Erg grappig. Ik hoorde er pas vandaag over, dus wij hebben niet meegedaan aan Pancake Day, want wij hadden al ons eten "gepland" voor vandaag, maar volgend jaar ga ik denk ik wel van de partij zijn, ben gek op pannekoeken en normaal maak je die niet zo snel natuurlijk.

Nu moest ik maar s mijn tas inpakken, dan hoeft dat morgen niet meer :)

:groetjes: en hopelijk weer net zo'n goede week als afgelopen week!
:succes:
February 20, 2007 om 19:20
Hallo Cassy,
Het gaat top met jou he?
Lekker hoor, houd het vast!
Ik woon niet bij jou in de buurt hoor. Ik woon in Capelle ad IJssel.
Wij hebben een stalhouderij in Rotterdam en maken van tijd tot tijd uitstapjes met de paarden. Soms doen we een strandrit, dan weer een bosrit etc.
Zo kwamen we in de Drunense Duinen terecht. Geweldig gebied. En echt wat voor mij om leiding te geven aan zo'n groep....... Als je mij in mijn eigen huis drie keer rond draait verdwaal ik al, laat staan in die uitgestrektheid daar!!!!
Gelukkig hadden we in de groep mensen met een iets beter orientatievermogen, want we zijn er wel achter gekomen dat je het ook niet hoeft te vragen. Je wordt doodleuk de verkeerde kant op gestuurd.
We hebben een heerlijke rit gemaakt van 2.5 uur.
Ik ga dat boek van Sonja Kimpen ook kopen. Heet het "een leven lang slank"?
Die titel ken ik wel! Dat boek is volgens mij al zeker10-15 jaar geleden geschreven he? Klopt dat? Of heb ik het verkeerde boek voor?
Ik had destijds een collega die het boek had en er een aantal kilootjes mee afgevallen is.
Bij jou werkt het in elk geval goed!
Nou, veel succes en bedankt voor je berichtje in mijn dagboek.
Liefs Heleen
February 22, 2007 om 13:04
:hoi: Cassy,

Gaat het nog lekker bij jou, ben je van je vakantie, man in huis en kinderen aan het genieten? Waar ben je in het boek van Sonja Kimpen, of heb je wat dat betreft ook een beetje vakantie:?:

Bij mij gaat het best wel lekker, ben in mijn hoofd met het boek bezig en voer het ook een beetje uit. Ik ga zo naar de sportschool, bodypumpen, een krachttraining dus. Je ziet, ik neem de boel serieus:!::!: :sign01:

Ik heb dat al een paar weken niet meer gedaan---> morgen vast weer spierpijn.
Gisteren lekker gesquast, dus ik ben weer lekker aan het :beweging:

Hoop dat je morgen weer leuke berichten hebt, vooral die van de :weegschaalblauw: en heb nog een paar dagen een fijne vakantie.

Groetjes en liefs, :a:poassi
February 23, 2007 om 18:08
Hoi Cassy,
Ik ben nu wel heel benieuwd hoe je ervoor staat hoor, met Sonja Kimpen.
Is het met de vakantie etc. ook nog goed vol te houden?
Wanneer ga je weer wegen.
Bij mij gaat het even wat minder hoor.
Maar dat komt wel weer goed.
Ik lees je na het weekend wel weer.
Groetjes, Heleen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan