Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Sterke woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 30.69).

:fanfare::dansendesmiley:hallo allemaal, het was heel leuk op de huishoudbeurs !:carnaval::carnaval::carnaval: en nu ga ik carnaval vieren ! :polonaise: ik heb geen zin, maar mijn zus zegt, kom op we gaaaaaan ! :polonaise: dus de weegschaal en de zorgen over de scheiding even aan de kant en hossen en feesten! :polonaise::feestjebijotje::feestjebijotje::polonaise:groetjes en knuff STERKE :aangeschoten::aangeschoten:

Onbekend
February 17, 2007 om 08:05
:hoi: Sterke,
Ik kan me voorstellen dat je geen zin hebt, maar je zus heeft gelijk. Gewoon de boel de boel laten en de sores even proberen te vergeten. Ik ben zelf niet zo'n carnavalees maar het lijkt me heerlijk als je je alleen maar hoeft laten meeslepen door de meute in de :polonaise:. Al weet ik uit ervaring dat zelfs tijdens het heftigste feest, je ineens overvallen kunt worden door sombere gedachten die de feestvreugde de kop in kunnen drukken. Lieve Sterke: niet aan toegeven. Het heeft geen zin!!!!! De enige die er last van heeft ben jezelf.

Ik wens je heel veel plezier. ;)

:groetjes: Karin
February 17, 2007 om 14:24
hoi sterke leuk voor je dat je naar t karnaval:ballon: mag zou wel mee willen want ik feest graag en ga heel graag uit de bol en zeker als ze me daar niet kennen of dat ik verkleed ben,en nee ik hoef daar zeker geen alkohol voor te drinken,trouwens dat drink ik niet,maar je is lekker laten gaan en de batterijtjes opladen dat kan eens goed doen,dus ik hoop dat je je een beetje amuzeerd ps;luister maar naar je zus:vrouw: en laat je maar meeslepen zij zal wel weten wat goed voor je is wens je nog heel veel geluk en moed en laat ze daar maar eens wat zien :baai: :b: :o: :n: :n: :e: :k: :e: :vrienden02:
February 18, 2007 om 10:06
Hallo Sterke

Goed zo! Even de zorgen aan de kant! Enne ... dat hossen kost ook aardig wat energie, dus wie weet valt het straks reuze mee!

Lieve groetjes
Anja

:partybow01: :partybow02:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan