Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Foetsie woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 25.65).

Vanmorgen was ik al vroeg op.
Om 10.40 uur reed ik al weg voor een buitenrit met een van mijn verzorg Tinkers (Remey).
Remey was goed voorwaarts en vond vooral op de heenweg alles spannend en vreemd. Ze trekt ook heel erg naar andere paarden toe. Vooral toen we nog 2 ruiters heuvel op - en af aan het galopperen waren, moest ik haar goed onder controle houden dat ze er niet achter aan ging. Ook toen we langs een Welsh pony in de weide reden die stond te "showen" werd Remey druk, dribbelig en begon te hinneken.

:stijgeren:

Heb haar in het bos maar flink aan het werk gezet. Op een brak liggend terrein hebben we nog flink wat rondjes gegaloppeerd, zodat ze moe werd en wat energie kwijt raakte. Dat hielp wel, maar dat was ook maar van korte duur. Remey is niet echt moe te krijgen. Ik ben 1 uur / 40 min. gereden en nog hield ze flink de pas erin. Ongelooflijk....
Na het rijden heb ik Remey nog even een zweetdeken opgelegd, de paarden gevoerd, mest geruimd en de kippen water gegeven. Ook heb ik nog wat hooi in de hok van de kippen gelegd. Dan kunnen ze er nog lekker hier doorheen scharrelen en hun eitjes hierin leggen.
Ik had mijn MTB-fiets meegenomen, dus ging na het verzorgen van de dieren eerst nog een hapje eten en wat drinken en hierna nog fietsen. Ik ben iets meer dan een uur onderweg geweest en ik had bijna 16 km. op de teller staan.

:wielrennen:

De paarden hadden bijna al het hooi in de ruif weer op, dus heb de ruif nogmaals gevuld met hooi, paarden nog wat wortels gegeven en heb voor de 2e x de nogmaals de waterbak aangevuld.
Voordat ik naar huis ging, heb ik het zweetdeken van Remey afgedaan aangezien er niemand aanwezig is die er een oogje in het zeil kan houden.
De poetskoffer met oa borstels heb ik mee naar huis genomen om schoon te maken.
Nadat ik deze spullen schoon had, heb ik nog de konijnen- en cavia hok schoongemaakt, de hamsters nieuw nestmateriaal gegeven en een schone zandbak.
Ook heb ik meteen de voerballetjes aangevuld met brokjes en dan mogen ze lekker werken om er lekkers eruit te kunnen rollen. ;)
Straks even alvast de vissen voeren, douchen, computeren, tv/video kijken en dan zie ik nog wel wat ik de rest vd dag doe.

:boeiend:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan