Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

Bonneke woog op het moment van schrijven 90.90 kg (bmi: 32.21).

dag allemaal vandaag is t zaterdag en we zijn naar halle geweest :blauweauto:,naar de dochter van men echtgenoot en zijn eerste vrouw(overleden) tis wel altijd gezellig om daar naartoe te gaan ik word er altijd hartelijk ontvangen.gisteren had ik wat geknoeid met het invoeren van mijn gewicht maar t is gelukkig weer oke,ik zou niet afgevallen maar :aangekomen2: zijn en dat kan niet hee,maar eind goed al goed en in t vervolg wat beter opletten als ik men gewicht in typ,men weegdag is dinsdagmorgen dus ben ik er dinsdagavond weer ,dus tot dan :baai: :b: :o: :n: :n: :e: :k: :e:

February 18, 2007 om 07:20
:hearts: heey bonneke, leuk jouw reactie, ben er blij mee. :carnaval: gisteravond een heel gezellige :carnaval:avond gehad ! !vandaag naar een optocht kijken en morgen met mijn zus in een groep zelf meedoen aan de optocht in ons dorp:polonaise::polonaise: lieve groet STERKE :hearts:
February 18, 2007 om 08:52
Hi Bonneke,

Je grafiek ziet er heel erg indrukwekkend uit! Je schiet als een speer naar beneden. Ik duim voor je dat het dinsdag ook goed zit. Waar is Halle?
Altijd leuk die tochtjes en bezoeken aan familie, dat vind ik tenminste, maar niet iedereen hier is het met me eens. Goed dat je zo lekker afvalt, ondanks je bezoek.
Groetjes en tot gauw!
:gazodoor:

Merel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan