Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, February 17, 2007

MendieB woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 27.10).

Oei oei oei...behalve een flinke kater (ik kan nou eenmaal slecht tegen alcohol) heb ik mezelf ook een flinke calorieshot gegeven. Ach, het moet wel een keer kunnen vind ik. Als is het wel zonde van alle moeite die ik tot nu toe gedaan heb. Want hoewel ik dan niet weet hoeveel ik weeg denk ik niet dat ik iets ben afgevallen. Zit nu lekker aan de cola light het is tenslotte weekend. Dan mag ik van mezelf toch wel iets.
Het was erg gezellig gisteravond en dat telt toch ook wel. Voor de rest van de dag geen extratjes op. Alleen wat de pot schaft. Want ik vind dat ik daar gewoon aan mee moet doen. Anderen hoeven niet voor mij anders te eten. Het zou denk ik ook niet goed zijn. Als ik dan dalijk wat ben afgevallen en ik neem weer eens wat lekkers moet mm'n gewicht wel laag blijven en niet ineens veel kilos erbij doen toch?

Maandag maar weer wegen..ik ben benieuwd.

February 18, 2007 om 08:35
Hoi Mandy,

Is het probleem met je enkel permanent of valt er iets aan te doen? Is fietsen of zwemmen een optie om toch te bewegen zonder de enkel flink te belasten?

Groete,
Martin
February 18, 2007 om 10:11
ze blijven onderzoeken, maar er is me wel verteld dat het nooit meer overgaat. De ene dag kan ik fietsen, de volgende niet. Vaak ook alleen dan kleine stukjes. Als het gaat probeer ik het wel. Zwemmen heb ik al een paar x geprobeerd alleen daar ging ik dan met meer pijn van terug als dat ik ernaar toe ging. Ga het aanstaande dinsdag eens proberen in warm water. Afvallen zit hem dus eigenlijk het meest in het eten..wat bewegen is gewoon heel erg lastig.

groetjes
February 18, 2007 om 13:49
Dat is lastig dan. Want zonder bewegen is het moeilijker om gewicht kwijt te raken en vooral om op gewicht te blijven. Want met alleen minder eten zal het lichaam 'de thermostaat' wat zuiniger zetten. Dat gebeurde met mij dus, ik ging minder eten, verloor gewicht, maar het kwam daarna dubbel terug, omdat ik er niet meer bij ging bewegen.
Hopelijk is met mate bewegen wel te doen en voldoende voor je om op gewicht te blijven.

Groeten,
Martin
February 19, 2007 om 03:43
Dat hoop ik zelf ook. Meestal is het verdeeld in periodes. Ik word dikker zodra ik slechter loop, zodra het weer wat beter gaat zie je me afvallen. Maar niet geschoten is altijd mis. Ik kan in elk geval zeggen dat ik het geprobeerd heb.

Groetjes Mandy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan