Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Jessica81 woog op het moment van schrijven 130.00 kg (bmi: 41.97).

:baai:

Weekend is weer voorbij. Vrijdagavond op visite geweest. Naast een plakje cake weinig bijzonders genomen. Paprika en japanse mix. Zaterdagochtend eerst boodschappen gedaan, wasje draaien en even in de tuin wroeten. Smiddags met een vriendin en haar zusje naar keukens wezen kijken. Jeetje wat moeilijk zeg, ik kan je nu al zeggen dat Gert en ik er nooit samen uitkomen en als we er uit komen dan wordt het zeker weer een onbetaalbare keuken.....:grinnik:
Savonds naar dansles en daarna hebben de kerels gepokerd en de vrouwen dancing on ice en x-factor gekeken. Zondag eerst lekker uitgeslapen, daarna naar vrienden geweest een weekendje weg besproken. Met hemelvaart gaan we naar Valkenburg ad Geul. Lekker even er tussen uit.

Mijn doel voor vrijdag 23 februari is volgens mijn afslankplan:108.23 kg. Uiteraard ga ik daar weer voor :meppen:

February 19, 2007 om 06:54
Hoi,

Gisteren appeltaart, pizza en after eight gegeten, hahaha!

Keukens kopen is leuk, maar ook moeilijk, mijn man is keukenverkoper, dus weet hoe je ermee om moet gaan.. en je moet altijd proberen te pingelen. Ga bijv niet Meteen naar de keukenconcurrent, het lijkt goedkoop, maar is duur.(Mandemakers). Het beste is eerst overal eerst offertes uit te laten draaien... NIKS TEKENEN, soms wordt er namelijk wel eens gezegd dat de verkoper zich moet verantwoorden naar de baas toe, zijn uren die hij in jou gestoken heeft en dan teken je daarvoor. Ondertussen heb je dan een order getekend!!! Dus opletten!
Als je dan voor jou gevoel een goede order hebt... en ze hebben toevallig dezelfde bij de Keukenconcurrent, ga dan naar hen toe.... en laat ze er maar onder door schieten. Als de verkoper een slechte maand heeft qua omzet... dan zal hij wel willen...

En als ze zeggen wat moet ik doen om jou vandaag deze keuken te verkopen... NIETS... Ik koop niks vandaag, geef me nu maar een offerte en dan wil ik er thuis over nadenken... het is geen pak suiker wat ik koop!

Kleine tips.. misschien heb je er wat aan!
Heel veel plezier met afvallen en keukens kopen, want het is nog steeds erg leuk een nieuwe keuken kopen hoor!

Groetjes,
CLoud
February 19, 2007 om 07:02
Ik keek trouwens even naar je fotos MOOIE JURK en je oogt absoluut niet zo zwaar als je zou denken bij jouw gewicht! NIET SLECHT BEDOELD... Maar vind dat je er goed uit ziet. En uiteraard een paar kg eraf is niet slecht, heel veel succes!

GRoetjes,
Cloud
February 19, 2007 om 08:29
Ja ik heb een maagbandje laten plaatsen. Iets wat ik gezworen heb NOOIT te doen, maar ik kreeg het er echt niet af. (was bedlegerig vanwege een bekkeninstabiliteit gedurende 2 jaar na een moeizame zwangerschap van een tweeling. Ik kon enkel nog eten en niet voldoende bewegen, m.a.g. dat ik vervette... 130 kg was mijn top)

Nu moet ik zeggen dat ik tot aan mijn opspuiting alles kon blijven eten.... Op dit moment heb ik anderhalf cc in dat ding zitten kost het me veel moeite om te eten.

Lekkere dingen zoals SNOEP. vettige hap GEEEEEEEEN probleem en dat terwijl ik NOOIT een snoeper was, (hield meer van grote porties lekker eten, nog steeds trouwens, hahaha, alleen dat gaat dus niet meer) Cola en zo was mijn andere topper... drink ik ook niet meer, bubbels zijn slecht op lange termijn kan het je bandje aantasten (is trouwens niet een standaardfeit, maar mijn dokter zegt dat je het beter kan voorkomen).

Ik ben erg blij met het resultaat... mijn uiteindelijke doel is 68 kg of zo.... Misschien te ver dat doel, maar het lijkt me heerlijk om maat 40 te kunnen kopen.

Had maat 56-58 en zit nu in maat 46. Maar ik durf nog steeds niet bij de NORMALE maten te kijken. Bij Miss Etam ga ik ook nog steeds naar de grote maten kant en kies dan voor de kleinste maat. Omdat ik van de tweelingzwangerschap en mijn goede eten een enorm veloverschot heb, moet ik dit er dus ook inproppen. Ik denk dat ik wat betreft broeken eigenlijk in 42 pas.... maar dat vel zit er ook nog bij. Heb nu dus een zwangerschapsbroek aan... maat 40-42, mijn benen zijn normaal, kan alle laarzen kopen tegenwoordig, geen breedtemaat meer nodig, maar mijn buik is enorm. Dus dat zijn de nadelen.

Nu geldt dit niet voor iedereen. Een meisje wie ik hier heb leren kennen en met wie ik zwem, heeft ook een maagbandje is ook enorm afgevallen en bij haar is het vet gelijkmatig verdeeld, ze zit ook in maat 46 nu, maar zij heeft alweer een middel, geen vellen op de armen en buik. Wel zijn haar borsten niet meer mooi.... dus die zal ze ook laten corrigeren.

Maar zoals je al zei, je voelt je lekkerder als je lichter bent.

Wat betreft keukens, hou het materiaal in de gaten. Het beste zijn de MDF keukens. Zelf heb ik wel een keuken met folie, maar ook daar is verschil in. Wij hebben een goedkoper alternatief keuken als de Bulthaup. Weet niet of je dat iets zegt. Het merk is NEXT, is van Scholler is zeer goed, degelijk en mooi. Alleen ook nog wel aan de prijs.
Mijn man verkoopt keukens van 3500 tot 25000 euro. De gemiddelde keuken kost 12500 denk ik zo. Maar je kunt ook echt wel slagen voor minder 7000 a 8000 heb je een prachtige keuken voor. Hangt ook af van je wensen natuurlijk. Als je vaak een oven gebruikt, dan is het fijner om een normale oven en een combi te hebben, gebruik je je oven niet regelmatig kies dan voor enkel een combi. Indien mogelijk de combi op werkhoogte laten plaatsen niet onder je fornuis, is erg onhandig. Als je hem op werkhoogte hangt, ooghoogte dan een deurtje nemen dat aan de zijkant gemonteerd is, heb je een magnetron/oven op ooghoogte geplaatst bijv boven je koelkast en het is er een waarvan het deurtje onderaan is geplaatst, verbrand je regelmatig je armen! SPREEK UIT ERVARING!!! Hihihi!

Trap niet in IKEA, lijkt goedkoop maar is minder van kwaliteit en uiteindelijk met plaatsen en dergelijke net zo duur. Je kunt wel de bestekladen e.d. kopen bij Ikea, mocht de prijs te hoog zijn van de keukenboer. Het is jammer dat je niet in de buurt woont anders had je een keer bij mijn man langs kunnen gaan, als hij weer beter is...

Montage zit er vaak niet bij inbegrepen, verplaatsen van leidingen e.d ook niet. Soms hebben bedrijven wel mannetjes die dat voor je kunnen doen. Misschien is je man handig en kan hij zelf leidingen verleggen. Monteren, altijd laten doen door een keukenman, is verschrikkelijk als je kastjes scheef hangen en daarbij.... als het niet goed gemonteerd is, krijg je vaak geen garantie meer. Probeer je keuken altijd in 1 keer te kopen, niet later nog kastjes bijbestellen, want dat gaat je veel geld kosten. Je betaalt de bruto prijs dan.

Nou dat was het wel zo'n beetje.
Heel veel plezier met de aanschaf van een leuke keuken.... En lekker en gezond koken is het motto!

Groetjes,
Cloudje
February 19, 2007 om 08:30
haha nee jij bent lekekr spraakzaam :monhouden:
ik had het ff druk...nog een uurtje keihard ertegenaan en dan ga ik riching Sportschule!!

wat leuk trouwens dat jullie een weekendje weg gaan...mag ik mee??
February 19, 2007 om 09:15
hey moppie,

sorry was idd erg druk en ga nu bijna naar huis.
ik heb me vandaag helemaal niet verveeld...was echt druk

heb net een reactie van de docent gehad op mijn voorstel en ik moest verder doordenken enzo voor mijn onderoeksvoorstel...arghhh

Ik heb dus morgen na college overleg met hem. Eens kijken of we dan wat verder komen. ik verwacht van wel hoor. Maar vind het een beetje moelijk om zelf te bepalen hoe ver je moet doordenken en hoe groot het moet worden.

nou ik ga snel nog even verder....sorry dat ik zo stilletjes was vandaag :solly:
February 19, 2007 om 09:18
hih:ffdenken: ik dacht dat ik verteld had dat ik een bruin leren jasje had gekocht, cobert model...maar goed bij deze nog een keer. --> staat nog onder je oude dagboekbericht denk ik

foto's van de keuken komen eraan (misschien morgenochtend anders later deze week)
Misschien ooit nog een foto van mijn jassie :D

ga nu echt snel weiter...succes met je journaalpost :P
February 19, 2007 om 14:05
He :muts:
Tja als jij een nieuw bericht plaatst moet je natuurlijk wel ff checken of er niemand meer gereageer dheeft op je oude bericht …:duh:

Ik vond het echt heelrijk dat ik het zo druk had op werk, want ik heb nu ook niets extra’s genomen tussendoor. Uit werk was ik echt super snel bij de sportschool. Ik kon nu toch wel duidelijk merken dat het vakantie is...geen kip op de weg :rozeauto:
Dus heb 1,5 uur flink mijn best gedaan., Nu net een flinjk bordje nasi op...met 2 schepjes satésaus en een klein stukje kroepoek. Nadat ik 750 calorieen verbrand had vond ik dat ik dat wel verdiend had.....voel me er ook helemaal niet rot bij. Ben zo blij dat ik het nu een beetje naast me neergelegd heb. Ik voel me helemaal opgelucht.

Budgetplan is idd een stuk goedkoper, maar ze hebben zeer goede kwaliteit keukens en alle merken apparatuur die jij wilt. Ze geven eerlijk advies (ook als dat een goedkoop artikel betreft) wij hadden met een half uur de keuken op papier en ik was er mega blij mee. De service was ehct perfect. Ze zijn wel 2 keer terug geweest omdat ik een beschadigde la had (tja kan altijd hebeuren) en een deurtje was mooier als dat iets langer was. Ik zou je dus absoluut aanraden daar eens te informeren. Wij waren namelijk ook bij andere aanbieders geweest en bij de een werden we heel onvriendelijk behandeld (terwijl hun slogan is: bij woning is de klant koning..JAJA!!)
Bij keukenmaxx probeerde ze ons ene keuken van 17000 euro aan te smeren die helemaal nog niet naar onze wens was. Zo zie je maar hoe de prijzen uit elkaar lopen.
Als je een hoogglans keuken neemt zou ik er wel 1 met folie nemen, mocht je ooit kinderen met fietsjes e.d., in dekeuken hebben dat is niet gelijk je keuken kaal.

Jij bent nu waarschijnlijk al lekker aan het aquaaerobicen. Ik krijg net een sms van mijn hardloopvriendinnetje of ik morgen een rondje meedoe....denk dat ik dat maar ga doen:hardlopen:

Ik weet zeker dat ik er morgen met die docent uit ga komen. Laat je nog wel weten wta het wordt. Morgen zal ook niet veel berichten worden, aangezien ik dan natuurlijk met school bezig ben.

Adios my friendos!!
:hug:
February 20, 2007 om 05:01
:baai:

zo hehe daar ben ik dan.
Wat balen dat je niet zo lekker bent (ik neem aan dat te pas dat betekend :D)
niet :ziek: worden hoor!! die vriend zal je toch zeker niet aangestoken hebben vrijdag?
Ik moet je eerlijk zeggen dat het volgens mij wel heerst en ik sta ook al een week op met een droge keel en nu gaat het overdag niet weg :S

Ik hoop ook voor je dat je het een beetje druk hebt vandaag, want ik heb idd niet zoveel tijd om langs te komen. Het is inmiddels al 11 uur en ik moet mijn haar nog fohnen en mijn presentatie en de case doornemen. Eigenlijk wil ik vast een begin maken met een artikel lezen (scheelt het weekend weer, dan kunne we misschien wel even langs het strand:!:

Ik heb me zondag verbrand aan de oven (bij mijn pols) en nu heb ik dat vancht per ongeluk open gekrabbeld...niet zo mooi! denk dat ik ook nog even langs de apotheek rijdt, volgens mij hebben ze daar wel een middeltje voor. Want het is niet ehct fris. En ik had er al een pleister opgedaan met hardlopen (gezien mijn trui er anders langs zou schuren) maar dat heeft het niet beter gemaakt.

:jessica: wat tof dta je een eigen smiley hebt. Hoe heb je dta gedaan??
ik heb ook een :suus: maar die heb ik niet zelf aangevraagd :D

succes met je keukens, je bent er wel lekker mee bezig. Wanneer zouden jullie dat willen doen dan?
Wij zijn gisteravond nog bezig geweest voor een cv ketel, maar dat is ook een gedoe hoor...en wat een geld!!

ik ga nu snel even iets aan school doen, want het is zo 1 uur.

:hug: Suus

p.s. heb je Liza al gemaild??
February 21, 2007 om 01:34
Hey lieverd,

volgens Arno moeten de foto's nog wel op de computer staan. Dus ik zal vanavond eens zoeken voor je!

gisteravond naar de film geweest en wat een aanrader is dat zeg!!
echt een aangrijpende heftige film. Er wordt redelijk wat in geschoten en afgehakt, maar qua bloederigheid valt het wel mee hoor.

Ik weet nog niet hoe druk het is vandaag (volgens mij heb ik redleijk wat te doen) dus moet ff kijken hoe vaak ik langs kan komen. Vanavond uit werk ga ik weer gelijk door naar de sportschoo.. Heb er wel weer lekker zin in. Het rugspierapparaat ontloop ik denk ik maar een beetje, want voel die onderrug nog best.

ik ga nu eerst mijn mailbox maar eens legen...:mail:

:doei:
February 21, 2007 om 03:08
ohch och och :snot: alom dus!!
hier is mijn keel nog steeds aan het rommelen, maar het zet niet door...dus ben ik ook niet ziek :grinnik:
Jammer, want ik zou best een dagje uit willen slapen :D

Hoe staat het met je lijn deze week?
bij mij gaat het niet echt lekker...heb gisteravond van Anro izjn chocolaatjes mee zitten eten onder de film :stom: durfde dan ook niet te wegen vanochtend.

Zwartboek moet ik nog kijken, schijnt ook erg goed te zijn he?!

lekker en leuk dat mee mag eten...waar gaan jullie heen??

laterrrrrrrrrrrrrrr:dag:

p.s, hoe kwam je nu aan die smiley trouwens?

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan