Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Chicabella woog op het moment van schrijven 84.70 kg (bmi: 29.66).

Zondag 18-2 wat gesnuffeld op deze site. Vandaag begint het echte werk. Maadagis per slot van rekening toch de eerste dag van een nieuwe week.

Vorig jaar eind oktober vlogg door omstandigheden de koli's eraf. Ik viel af van 110 kg naar 88 kg. En dat binnen 2 mnden. Toen heb ik besloten om mijzelf een goed aan te pakken en ben naar de sportschool gegaan.
Mijn streven was en is nog steeds minimaal 2 keer per week groepslessen te volgen. Inmiddels had ik ontdekt dat X-CO,Bodypump en CCR mijn favorieten zijn. Vaak geeft men vooraf of na deze lessen een buikspierkwartier dus die wilde ik ook meepakken.

Ik ging trouwens al sinds 2006 af en toe naar de sportschool maar er zat geen regelm maat in. En dat wilde ik dus heel graag veranderen.

Sinds januari dit jaar is er 'maar' 4 kg vanaf gegaan. Veel te weinig naar mijn zin. Daar en tegen is van het vele sporten enorm mijn lichaam veranderd. Meer spiermassa en meer vorm. Allemaal hartstikke leuk maar ik wil keiharde cijfers. Weet dat spier zwaarder weegt dan vet. Ik vind het allemaal prima. Ook dat ik van spijkerbroekmaat tig naar soms 32 meestal 33 ben gegaan en van kledingmaat van 48 naar 44.

Dat te veel aan vet moet weg. Nu heb ik een poging tot aerobics gedaan. Maar ik vind dit soort lessen echt niet leuk. De eerder beschreven 3 lessen die vind ik leuk.

Mijn wens is komende zomer een bikini aan te kunnen. Ik hoop voor mei het gewicht van 65 kg te hebben gehaald. Ik ben broodnuchter en als ik ergens mijn zinnen op zet dat gaat het mij altijd lukken maar in dit tempo als ik nu afval word ik niet blij.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan