Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Spannende dag vandaag. Met een beetje mazzel mag mijn vader vandaag uit het ziekenhuis. Een tweede operatie is niet nodig, alhoewel die er in de toekomst wel aan zit te komen. Voor nu is de kans op verbetering niet gegarandeerd en dus willen de artsen en mijn vader er nog niet aan. Hij blijft nu elke drie maanden onder controle.

Hoe het met zijn prostaat gaat, weten we nog niet, dat horen we later vandaag en als het goed is, mag hij dan weg.

Zijn wonden op zijn voet zijn nog niet genezen en hij heeft nog steeds wel pijn, maar er zit al verbetering in het lopen. Hij gaat nu een stok aanschaffen, zodat hij makkelijker kan lopen. Tja, ouder worden komt met gebreken.

Maar als hij hierdoor minder pijn heeft, dan moet het maar.

Ikzelf zit ook nog in de lappenmand. Ik dacht zelf dat ik donderdag iets verkeerds gegeten had, want ik werd vrijdagochtend ziek wakker en heb verschillende keren over gegeven. De hele dag suf op de bank doorgebracht. Zaterdag ging het met het opstaan beter, en ik wilde om 12.00 uur nog wat materialen voor mijn sieraden halen. Ik werd toen weer niet lekker en ben toen in bed gaan liggen. Wel om 15.00 uur naar het ziekenhuis gegaan. Het ging toen weer. Ook 's avonds op een verjaardag geweest en ook daar ging het redelijk. De volgende dag ging het ook weer goed, tot weer 12.00 uur.

Weer op bed gaan liggen, om 15.00 uur naar het ziekenhuis en toen ging het weer. Gisteren avond niets kunnen eten en om 18.00 uur naar bed gegaan. Uiteindelijk ben ik er rond 19.30 uur weer uit gekomen en heb 's avonds eigenlijk geen last meer gehad. En nu begint het alweer.

Ik wordt er helemaal gek van. Het is net of ik de boel zit te belazeren. Het komt echt in vlagen. Ga dus nu even lekker liggen en kijken of ik zo nog wat kan doen in huis. Ook met mijn bekken gaat het vandaag niet echt lekker, alhoewel het een stuk beter gaat dan in het begin. De rust doet me toch goed en ik heb alweer een uurtje op de site van mijn werk doorgebracht, dus ik heb alweer wat werk verzet.

Ga vanmiddag nog wel een keertje kijken.

Tot later.

:minielacht:


Nanda

February 19, 2007 om 14:08
Hey Nanda,

wat fijn dat je vader alweer thuis is, al is het met een katheter.
Hopenlijk is dat allemaal niet al te erg en is het binnen niet nodig om een operatie uit te voeren. Wel super dta zijn been zo goed hersteld.

wel rot dat jij je nog niet helemaal niet lekker voelt.
doe je het wel rustig aan? leuk zeg dat de kleine zo actief is...dat wordt een ADHD'ertje :D

Ik begrijp helemaal dat j enu iets meer met jezelf bezig bent dan met ons.,...das toch helemaal niet erg.

:hug: Suus
February 20, 2007 om 13:58
Hey meid!!!

Wens je veel sterkte, lees al een poos je dagboekjes en vind het echt erg voor je vader!! Hoop dat alles snel en voorspoedig zal gaan!!

Liefs Rosalie
February 21, 2007 om 01:41
gaat alles nog steeds goed met je vader?

:groetjes:
Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan