Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Bakkersvrouwtje woog op het moment van schrijven 68.80 kg (bmi: 27.56).

:hoi:
Weekend alweer voorbij.......Ik heb een leuke weekend gehad. Ik was vrijdagmiddag al naar mijn zus gegaan en ben daar tot zaterdag in de namiddag gebleven. Vrijdag een klein stukje gewandeld naar een kleine tuincentrumpje en voor de rest lekker bijgekletst. Heerlijk!

Zaterdag zijn we naar de Intratuin geweest, we zijn goed geslaagd ook! Daar lekker gegeten (uitsmijtertje, :spiegelei: maar kreeg hem natuurlijk niet helemaal op) en zo.
Ik was rond 18.30 weer thuis. En merkte toen dat een stuk bij mijn linkerheup weer was gaan lekken / bloeden. Mischien toch teveel gedaan? Maar het zit nu weer dicht dus..........

Gisteren was ik erg moe, heb de hele dag liggen dutten en zo. Gelukkig wel redelijk geslapen want zaterdag op zondag had ik heel slecht geslapen. toch wel pijn en ongemak.

Mijn buikje is nog steeds erg gezwollen. Wat duurt dat lang eer ie plat is! Nou ja, woensdag is het pas drie weken geleden dus ik moet niet zeuren en gewoon geduld hebben. Het feit dat ie weer is gaan lekken zegt al genoeg: ik ben er nog lang niet!

Er zit wel veel vocht in want als ik erin prik met mijn vinger dan golft het een beetje, zoals een waterbed of zoiets :)

Nou voor deze week staat weinig op de planning. Morgen komt een vriendin langs, dat is wel gezellig. En verder vooral toch maar rustig aan doen en letten op het eten want ik moet niet teveel gaan eten, dat moet afgelopen zijn!

Fijne week iedereen! :bye:

February 19, 2007 om 05:31
Hoi Bakkersvrouwtje,
Het komt vanzelf wel goed het heeft zijn tijd nodig. Ja met ons gewicht dat blijft levenslang. Ik ga er ook weer hard tegen aan.
veel succes
liefs Anna:valtaftrein:
February 20, 2007 om 05:08
Hoi Bakkersvrouwtje,
Ja wat erg he ik was er nu op 1,50 kilo na en in oktober was ik er al op 600 gram na. Maar ik ben een lekker bek soms kan ik heel goed lijnen en soms heb ik er de balen van zoals verleden week het weekend heb ik ook van alles genomen sinds gisteren ben ik weer op 0 mara dan zit er ook weer een paar kilo bij die ben ik er nu aan het af dieten. Over mijn bwc wacht ik ook nog steeds de verzekering wou vragen van de plastisch chirurg dat zouden ze verleden week opsturen dus we wachten maar weer af.
Veel succes weer en prettige dag
liefs Anna:hug::valtaftrein:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan