Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Twinkie woog op het moment van schrijven 105.70 kg (bmi: 41.29).

:hoi: :a:llemaal,

Nou vanmorgen:blotebillen: :wilnietkijken: weer wel:bang: op de :Scale: gestaan :mondvaltopen: ;2b.;6b :pijlup: :oeps:
wat dacht je daar van in ;3b dagen:!::!::!: Ik :troosten: mezelf maar met de gedachten van "het zit er niet aan, maar erin" Toch denk ik wel dat daar een kern van waarheid inzit, zelfs mijn handen voelen stram en zijn opgezet mijn ringen zitten strak en staan in mijn vingers, daarom denk ik dat het niet alleen:vetcel:zijn maar dat er ook vocht zit. Het:vreten::snakken:is weer voorbij. Vanmorgen ben ik volgens mijn dieet weer heel :holy: met een :sinaas: en een sneetje geroosterd :brood: begonnen, vanmiddag weer 2 toast, 1 :sinaas: 1 :ei: en yoghurt, vanavond weer 2 toast een halve :slakrop: daar doe ik dan een scheut hot :chili:saus bij met :tomaat:en :ei: :ei: dan mijn yoghurt en :sinaas: nog erbij dan zal ik mezelf morgen wel weer een heel stuk prettiger voelen. Ook zorg ik er vandaag voor dat ik weer :waterdrinken: dat is er de laatste dagen ook niet van gekomen met al die :snack: in mijn lijf was daar natuurlijk geen plaats voor dat moest cola light worden :fluiten: :grinnik:

:haveaniceday: :totmorgen:

:hug: :twinkie:

February 19, 2007 om 10:21
:oy: :twinkie:
Wat rot voor je *n*
Ik kan me voorstellen dat je al voorvoelde dat je wat aangekomen :wilnietkijken:

Maar kom op, blijf maar niet te lang stilstaan bij deze 'gewichtige opwaardering':)
Ik las dat je er tenminste wel :grinnik: aan hebt beleefd, dus nu die :zweep: er weer over.
Probeer het weer op te pakken, dat lukt je. Uiteindelijk lukte het je tot je verjaardag ook en.... deze 2,5 kg. is 'nieuw' vet, dus ook weer makkelijk weg te werken:!:
:yougogirl:
:hug: Sciocco

Ps. jammer dat we blijkbaar nog maar met z'n 2-tjes aan het buddie-en zijn
February 20, 2007 om 02:42
:hallo:


Ha Twinkie,

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboek! Leuk hoor! Heb jij ook zo'n last van die schommelingen? Ik baal daar zo ontzettend van! :teleurstellingalom: Maar we kunnen er niets aan doen. Vooral als ik :ongi2: ben, dan zit er zoveel verschil in. Niet eerlijk als je ook je weegdag daartussen hebt zitten, nee toch?
Het komt ook wel door mezelf hoor! Ik heb me teveel laten gaan :volvreten: ! Morgen is weer mijn weegdag, dus we zullen zien!!

Succes!!

Groetjes :kus2: Marijke

:dag:
February 20, 2007 om 05:15
:hoi: :twinkie:

ja dat is even :bleh: als je dat ziet staan maar ik denk ook dat dat maar losse :kg: zijn en dat ben je zo weer kwijt hoor zeker als ik zie met wat een motivatie je er terug aan begonnen bent echt (+) van je hoor veel zouden het echt opgeven maar ons :twinkie: gaat er weer voor se *9* en je kan het hoor dat heb je al bewezen :yougogirl:
nog een heel fijne dag
:groetjes: :tweetyke:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan