Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

BMWtje woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 27.73).

In het weekend gaat het lijnen een stuk moeilijker dan op mijn werk. Op mijn werk word ik meer in de gaten gehouden :zweep:
Aangezien ik een méér dan smalle partner heb, en hij niet de dupe mag worden van mijn gelijn, liggen er thuis wel koekjes, paaseitjes(!) en ander lekker spul in de kastjes. Blijf daar maar eens vanaf als je alleen in de kamer/keuken bent. Ik was vanmorgen dan ook niet lichter dan verleden week. Op maandag begin ik meestal vol goede moed (nog geen overtredingen), dus ik lig vandaag nog op schema. En vanavond ga ik weer flink sporten. Meestal train ik er dan wel 1000 calorieën af. Hopelijk ziet mijn weegschaal deze inspanningen ook.

February 19, 2007 om 13:44
Hoi BMW tje, :rozeauto:

Wat heb jij een prachtig beroep met die brandweer enzo.
En ja, dan is een strak lichaam wel welkom. Ik haat te dik!
Gelukkig maar, want dat houdt bij mij de wind er wel onder. Ik lijk erg streng en kan dat bij mezelf goed zijn, bij anderen heb ik altijd een klein hartje. Toch ken ik mijn en hun pijn bij overgewicht. Mijn man is ook één van die langen. En heel slank, want daar hou ik zo van. Nu gaat dat bij mij komen. En bij jou!!

Je lijkt me een echt volhoudertje, die lekker aan de kant van de oorzaak kan staan. Dat moet je wel hebben als je bij de brandweer werkt.

Zelf ben ik een politie dochter, dus ken een beetje die kneepjes. Als kindzijnde omzeilde ik dan lekker de discipline, nu ken ik óók de heerlijke voordelen van deze eigenschap.

Dag BMWeetje en weet je, ik vind je leuk! :vrienden02:

Liefs van Trix van Moppi
March 1, 2007 om 10:53
Hoi MG !
Leuk dat ik in jouw buddylijst kom.
Ik had deze week weinig tijd om te schrijven. Ik heb net mijn dagboek gevuld. Zoals je kunt lezen, was het droevig gesteld met het voornemen om te lijnen.... Je ziet: zelfs (óf juist!) als je al wat gewicht kwijt bent, heb je iemand nodig om tegen aan de klagen of te huilen.... maar, we komen er wel. Volgende keer meer letters in mijn reaktie ! Liefs van BMW'tje.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan