Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

MayaDijk13 woog op het moment van schrijven 69.00 kg (bmi: 23.60).

Hallo iedereen,

Week 8 alweer....de tijd vliegt! En daar ben ik niet altijd blij mee...Ook zou ik regelmatig het vermogen willen hebben om de tijd terug te draaien en dingen op een andere manier te doen. Maar dit zal voor menig mens een herkenbaar gevoel zijn...
Ik heb een naar weekend gehad, en ik bevind me nu op de maandag in een "wat-is-de-zin-van-het-leven-fase". Die momenten heb ik de laatste tijd wel vaker en ze zijn over 't algemeen niet bevoordelijk voor mijn voedingspatroon. Want dan denk ik: ách je leeft maar 1x. Of ik ben opeens weer van mening dat ik me door eten beter ga voelen....Maar dit weekend en vandaag heb ik dat gevoel niet. Ik heb namelijk amper gegeten dit weekend en vandaag is mijn eetlust ook niet zoals normaal aanwezig (ik denk normaal gesproken de hele dag door aan eten). En tóch was ik volgens de weegschaal vanmorgen bijna een kilo aangekomen. Tja, zal wel weer vocht zijn....

xxx
Maya

February 19, 2007 om 10:27
Heej Maya,

Wat naar dat je er ineens weer een kilo wij had na de geweldige resultaat van bijna 3 kilo eraf. Heej maar het is wel super dat je nog steeds onder de 70 zit. Die 70 grens lijkt me al heel belangrijk of niet?! Je hebt jij weegdag zeker net na het weekend of niet? Vandaar dat op de studentenclub je 2,9 kilo afgevallen bent. Hou je daar maar lekker nog ff aan vast. Dat was zo'n mooit resultaat en die 9 onsjes ben je ook zo weer kwijt.
Ik herken dat gevoel ook wel. Soms heb ik ook wel eens van die tegen het depressieve aan buien. Dan vind ik me mezelf lelijk, dik en zie ik het helemaal niet meer zitten. En dan ga je lekker eten omdat je vind dat je het verdient en later heb je ongelofelijk spijt. Of is het bij jou anders?
Iig hoop ik dat je je snel beter voelt en dat je grafiek zo weer omlaag gaat. ;)
Ik ben in m'n hoofd als ik lijn ook altijd met eten bezig. echt irritant is dat. Op 't moment heb ik dat wat minder maar nu val ik juist weer niet af. Maar hopen dat dat snel weer komt.
He meid, zet door en het komt echt weer goed!! Ik vertrouw in jou!

:kussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan