Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

TriXxX woog op het moment van schrijven 90.30 kg (bmi: 31.25).

Lief lief lief dagboekje, :thuis:

Zo, dat was een mooi weekend voor mij en ook voor mijn jongens. Ze hebben van me genoten, zeiden ze. Eindelijk weer eens de remmen bij me af gezien. En ze vertelde me ook, dat IK degene was, die het meest had genoten van die kaasfondue. Ja heerlijk was die. Ik kon dus niet meer stoppen!! Heerlijk was het. Dus bij de film ook nog maar een flink stuk chocola gegeten, want dat is goed voor je hart.

:dagnachtlijn:

En gister een lief feestje bij vrienden. De rum smaakte zo lekker. En er was ook chips en pinda's. Nu mag ik geen chips, want daar zit MSG in. Van al dat dansen en de alcohol kreeg ik toch wel enorme honger en ben toen maar aan de pinda's gegaan en dacht, dan eet ik straks niks meer. Foute boel, om 18.00 uur kwamen de schatten met flinke grote zakken frieten aan. Hahahaha en tuurlijk hadden ze geen halve mayo ofzo. Dus ikke aan de dikke frieten en vette mayo. (pstttt, was heel lekker)

Veel gedanst en terug naar huis gefietst en woensdag ga ik mijn gewicht hier weer plaatsen, want vanochtend had de weegschaal ook zijn rem los gelaten.

Nu zit ik aan de bouillon en tomaat en hoop dat de weegschaal woensdag zijn rem heeft gevonden.

Allemaal een fijne week :joggendmannetje:

Liefs Trix van Moppi

February 19, 2007 om 10:39
Hoi Moppi,
Hier een berichtje van BMWtje. Ik zat even op de site te kijken naar mensen die qua leeftijd en gewicht een beetje hetzelfde als ikzelf ben. Zodoende kwam ik bij jou uit.
Het lijkt me leuk om een beetje heen en weer te schrijven en elkaar moed in te spreken (?) Ik ben inmiddels 16kg kwijt, maar heb nog 10 te gaan, dus steun is welkom. Ik ben Facilitair Manager bij de Rijksoverheid en volg ook nog de opleiding voor Manschap 1e klas bij de Brandweer. In juni hoop ik dat af te ronden zodat ik overdag opgeroepen kan worden voor uitrukken. Dan moet teveel gewicht niet in de weg zitten. Ik hoop een reaktie van je te krijgen. In ieder geval succes met afvallen !
Groet,
BMWtje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan