Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Miekie74 woog op het moment van schrijven 103.00 kg (bmi: 30.42).

Ik ben nog steeds goed bezig (al zeg ik het zelf). Ik heb vandaag flink wat lichaamsbeweging gehad in de vorm van wandelen, fietsen en het uitmesten van de ponyweide. Ik heb zelfs zoveel lichaamsbeweging gehad dat ik vanavond een paar pringels kan eten.

:chips:

Nu is chips niet echt verstandig als je wilt afvallen, maar er is nog 1 bus pringels in huis. Dat komt omdat mijn man de boodschappen heeft gedaan op het moment dat ik besloot om serieus te gaan afvallen. Aangezien mijn man hier niets van wist, nam hij uit gewoonte een bus pringels mee. Dat is voorlopig wel de laatste keer.

Ik heb in mijn streep-je-slank-tabel een overschot van 48 hokjes. Dat betekent dat ik in principe nog 480 Kcal zou mogen eten. Dat ga ik vanavond echt niet meer redden, dus dat is weer pure winst. Tot nu toe houdt ik meestal wel hokjes over en als ik in het rood sta, ga ik 's avonds extra lang met de honden lopen.
De streep-je-slank methode werkt voor mij erg stimulerend. Maar je moet wel de dicipline hebben om je tabel eerlijk in te vullen.

Groetjes Annemiek

:bye:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan