Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 19, 2007

Missbil woog op het moment van schrijven 79.80 kg (bmi: 29.31).

Ik heb mijn sportfrequentie opgevoerd. Of hoe zeg je dat? Vorige week al 3 x geweest, ipv 2 x een uur en deze week worden het er weer 3. Vandaag 2 uur achter elkaar geweest en ik heb het gevoel dat ik zo ga sterven. Ik heb weer spieren gebruikt.... ik bibber gewoon!!!

Eerst mijn gewone combi-uurtje, die deze keer ook veel zwaarder dan anders was, met steps (haat ik), gewichtjes en keihard dribbelen op je plaats. Toen zweette ik al (normaal niet). En daarna (uur 2) body pump, soort van gewichtheffen (ja lach maar). Ik hoopte vooral dat die ene leuke man er zou zijn, dat was ook de reden dat ik meedeed, maar nee. Helaas met veel pindakaas. Shit shit!!!! En mijn haar zat net zo beeldig. Toch gebleven. In het begin viel het mee. Maar ik was dus de warming up met het zwaarste gewicht begonnen. Wist ik veel. Dat was dus afzien. Op zich ben ik wel positief over de les, maar ik weet wel dat ik enorm veel spierpijn ga krijgen!!! En nu maar hopen dat mijn kipfilets en zadeltassen (echte vrouwen weten waar ik het over heb) worden omgezet in spieren!

Vandaag ook taart op, maar verder weinig, en dat in combi met deze sportavond... mag toch hopen dat er wat afgaat. Ik schommel deze weken tussen 77.8 en 79.5.

March 14, 2007 om 06:07
ik weet precies hoe het voelt :) Mijn vrinedin en ik wilde gaan bodyjammen en toen kwamen we per ongeluk in het abs-kwartier terecht.,...en als je weet hoe zielig het is gesteld met mijn abs, dan weet je dat het afzien was...wat hebben wij gelachen dta het per ongeluk ging...we vroegen ons ook al af, waarom iedereen zo'n matje pakte, als we gingen dansen hahah...

wel goed dta je het volhoudt!!! ik vind het eigenlijk wel leuk om met groepslessen mee te doen. Gelukkig kan dat zowel vrieg als laat. Alleen vroeg is wel erg vroeg trouwens!!! 9.15 uur!!! gister stond ik op de parkeerplaats, maar toen was ik net telaat...ben ik maar gaan fitnessen :) stuk minder spierpijn dan bij steps haha.... dat jouw haar dan ookmbeeldig blijft zitten...ik word standaard een tomaat :) met zweterig haar haha...lang leve het sporten!!!!

liefs Nienke
Onbekend
April 13, 2007 om 15:59
ja, idd jou ingehaald!! maar ik schommel nog wel veel hoor. das wel jammer maar goed te zien in mijn grafiek.
maar schommel dan met hooguit een kilo dus dat is goed te doen, redelijk stabiel.
ik wil er ook echt voor gaan, wil in september 75 wegen en alles wat er dan nog meer af is is natuurlijk heel erg mooi meegenomen.
jij schrijft in jou verhaal dat je 30 kilo kwijt bent maar in jou grafiek staat 23 kilo, klopt je grafiek wel??
en wat een onwijs mooie jurk heb je aan, ik ben er helemaal weg van, waar heb je die vandaan?? staat je super!
maar goed, ik ga slapen.
fijn weekend!
x :slingeraapje:
Onbekend
April 14, 2007 om 01:57
ha meis, toch is het leuker als je grafiek ook meer aangeeft. je kan bij gewicht invoeren gewoon je begindatum invullen en dan het gewicht wijzigen. maar moet je maar kijen of je dat wilt...
didi.. geweldige zaak.. zal binnenkort eens even kijken.
ga straks naar de grote maten beurs, eigenlijk niet meer nodig maar toch leuk, niet dan?
fijn weekend!
April 14, 2007 om 08:37
Tsja, wist ik veel dat je op 19 februari ging? Voortaan even melden he? Dan pas ik mijn schema gewoon aan en kom je me WEL tegen...hahaha

:bloem: Hans
April 14, 2007 om 16:23
Hihi Hans, ik bedoelde eigenlijk iemand anders :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan