Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Cassy woog op het moment van schrijven 99.40 kg (bmi: 29.36).

:hoihoi: allemaal,

Tijd voor een nieuw verhaaltje! Merk dat het er vaak niet van komt om elke keer een nieuw stuk hier te schrijven! Schrijf liever bij anderen!!!

Ik ben deze week ;3b;0b;0b gram afgevallen! Klintk beter als 3 ons! Viel me alles mee als ik bedenk dat ik pas sinds 2 dagen weer een beetje het gevoel krijg dat het me gaat lukken! En gisteravond uit eten geweest met mijn Mannetje en onze oudste zoon! Was beregezellig!!!

Ik merk wel dat het me vooral dankzij deze site/buddy's telkens weer lukt. Het boek van Sonja Kimpen is ook een geweldig boek! Door haar ga ik telkens OPNIEUW BEGINNEN! Nu nog de andere 6 basisingredienten voor een SLANK leven!!! Toch heb ik nog steeds het gevoel dat het werkt. Zat gisteravond heerlijk aan de frietjes en heb op een gegeven moment mijn mes en vork netjes weggelegd en besloten dat het genoeg was. Oke, toen had ik al behoorlijk gegeten :bloos:! Maar ja, het gevoel was er...

Wens iedereen weer veel :succes: en hoop dat we allemaal snel en vaak "groene" cijfers gaan krijgen! Sommigen lukt het al (+), en anderen gaat het ook lukken!

SAMEN GAAN WE HET DOEN!!!

March 2, 2007 om 04:35
:goteam:
March 2, 2007 om 08:36
:hoihoi: Cassy

Ook bij mij gaat het prima.
Val ook lekker af.
Prima tip van je.
Kregen we iedereen hier maar zo gek om Sonja Kimpen te volgen.Het is goed, verantwoord, gezond en vooral lekker.
;succes:

:groetjes: :l1uci
March 2, 2007 om 10:04
:hello2: Cassy

Goed zeg, toch 300gram eraf en dan te bedenken dat je eigenlijk pas twee dagen lekker in het ritme zit. En dat van die mes en vork wegleggen, toppie:!::!: Zo moet het dus, we zijn dat helemaal niet gewend, alles altijd lekker opeten wat er op je bord ligt. Toch ben ik gisteren ook eerder gestopt dan dat mijn bord leeg was, de rest ging de vuilnisbak in. Dat gaat me wel een beetje aan het hart, ik ben gewoon opgevoed met bord leegeten", weggooien is zonde".

Ik moet nog leren gewoon minder op te scheppen, maar zoals het in het boek staat, eet wat je te pakken kunt krijgen, straks is er misschien schaarste, is ook zo herkenbaar. Maar wanneer heb je hier in Nederland nou schaarste????? Dat zit dus echt tussen de oren. :oren:

Heb je nog lekker getennist vandaag:?: Het weer is wel lekker, tenminste, hier, weet niet hoe het bij jullie is. Ik heb vanmorgen een les bodyattack gehad, lekker :zweten: zeg! Heb na afloop nog even gevraagd hoe het nu zit met die basisconditie. Ik ben er nog niet helemaal uit, alleen is het bodypumpen :gewichten: wel heel goed om vet te verbranden, dus dat houd ik er maar in.

Fijn ook dat jullie het gisteravond met je man en Koen zo naar jullie zin hebbenn gehad. Dat is echt leuk als je zelf je mobiel mag uitzoeken, vind je het niet eng dat hij dan alleen zo ver weg moet naar school. Ja, ik weet het, het hoort erbij,ze worden groter en je moet ze loslaten. Maar o, wat lijkt mij dat moeilijk.............

Nou Cassy, dit weekend heb je feest, weet je al hoe je het gaat aanpakken? In ieder geval genieten, dat is de hoofdzaak. Ik ga dat straks ook doen, mijn schoonmoeder is jarig en we gaan er eten. Het eten is er (ja, sorry hoor) eigenlijk nooit zo lekker, maar er is altijd heerlijk ijs :coupe: na. Dat eet ik zelf echt nooit (ik had nooit een vriezer, nu wel, maar vergeet ijs in te slaan, goed he!) dus daar kijk ik naar uit. En dan is er ook altijd taart, :fruittaart: niet een stukje, maar er is een taart voor 10 personen en we zijn maar met zijn vijven, dus de stukken zijn altijd GROOT. Maar vandaag voor apoassi dus niet. Een KLEIN stukje en ik heb me nu al voorgenomen, is het taart waar ik niet zo heel dol op ben, dan neem ik niks.

Jemig, ondertussen is het alweer vier uur, ik had me voorgenomen om net als jij als een :tornado: door het huis te gaan. Nou, dan maar alleen het hoognodige, morgen weer een dag. Ik ga dus even wat doen, Lees ze nog even het laatste stukje in Sonja, mijn eerste woorden staan al in mijn schrift.

Tot gauw, liefs, :a:poassi
March 3, 2007 om 13:45
:hello: Cassy

Ik schaam me diep, ben helemaal vegeten jullie te feliciteren met Koen zijn verjaardag. Is niet netjes, ik wilde het vanmorgen doen, toen zei mijn man dat hij ging bodypumpen en toen wilde ik natuurlijk ook:!: (want Sonja vindt dat een hele goede vetverbrander).

Daarna moest ik allemaal andere dingen doen en nu is het alweer 19.30uur.
Dus alsnog :bdaycomite: voor Koen. En nu twijfel ik alleen nog even, jullie vieren het morgen, maar vandaag is hij toch jarig:?:

Zijn jullie nog geslaagd met :kledingkopen: Wat is Koen lang zeg met zijn 1.70, mijn neefje wordt in sept 12, maar hij is echt een heel stuk kleiner. Een heel verschil.

Jij vindt dat ik veel aan :beweging: doe, maar ik vind 2 uur wandelen ook niet niks:!:
Ik heb echt een hekel aan wandelen, misschien als ik in een mooi natuurgebied zou wonen......................... Hier in mijn woonplaats moet je eerst ergens naar toe om mooi te kunnen wandelen. Ik :fiets: liever.

Hoe is het gegaan vandaag, heb je nog naar je lichaam geluisterd? En hoe gaat het met het :waterdrinken: lukt dat een beetje? Bij mij gaat het goed, ik heb eigenlijk niet de behoefte om meer te eten dan die 5 x per dag. Had om 4 uur echt zoiets van o ja, even iets eten, heb ik maar een sultana genomen. Hoop dat het zo blijft.

Nou Cassy, ik wens jullie voor morgen een hele fijne dag, geniet ervan en denk een heel klein beetje aan Sonja, alhoewel,ik las dat als je zelf een verjaardag viert, je meestal toch te druk bent met iedereen te voorzien van koffie etc. Maar dat sateetje ´s avonds is natturlijk wel erg lekker, geniet daar dan dubbel van.

:succes: alvast en tot gauw,

=buddy= :a:poassi
March 4, 2007 om 10:35
haha, grappig,

ik zie jou juist als voorbeeld... je bent altijd zo positief (tenminste, zo kom je over in je stukjes) en als je soms eens een slechte week of dag hebt, dan blijf je daar wel nuchter over en realistisch. Hartstikke goed bezig ben je dan toch!

he, een hele goede week toegewenst en hopen dat die weegschaal ons volgende week ook weer goed gezind is!

(ik heb er zo'n zin in om leuke kleren te kopen als ik afgevallen ben, zin zin zin!)

:goteam:

:wave:
March 4, 2007 om 10:54
:hoi: Cassy,

Als je dit leest ben je vast :moron: van alle visite:!: Hebben jullie het druk gehad, maar vooral, was het gezellig:?: Want daar gaat het toch om met verjaardagen.

Dus maandag weer alle kruimels :stofzuigen:, de vloer :moppen: en de rest van het huis :poetsen:
Dat geeft natuurlijk wel weer extra :beweging: en dat is weer mooi meegenomen!

Maar woensdag is eigenlijk pas jouw eigen :birthday02:, ga je het dan nog dunnetjes overdoen? Ik ga donderdag met mijn moeder op stap, zij is zaterdag jarig en daarom neem ik haar mee naar het Esher museum in Den Haag en daarna lekker ergens een :brood:je eten. Ik heb er zin in.

Morgen weer het begin van een nieuwe week, jij gaat "krimpen", want je vestje moet gaan passen:!::!:, dus het motto van deze week wordt: krimpen met Kimpen........
Ik wens je daar veel :succes: mee, maar dat gaat lukken.
Die je best, dan doe ik dat ook en voor woensdag "spreek"ik je nog.

=buddy= :a:poassi
March 4, 2007 om 17:38
Hoi Cassy,
Sorry dat ik weinig gereageerd heb, maar ik ben amper op de site geweest.
Het gaat ook helemaal niet goed. Ik (vr)eet weer veel te veel en ben weer helemaal aan het ijs.....
Ik heb het boek van Sonja van Kimpen besteld. Hopelijk is het er snel, want dat geeft misschien weer een nieuwe impuls.
Bij jou lijkt het nu goed op gang te komen he. Drie ons is volgens jou niet zo veel, maar toch beter dan 1.5 kilo aankomen!!!
En lekker uit eten geweest! En inderdaad...... stoppen met eten terwijl er nog zat op je bord ligt is wel heel bijzonder. Ik zou het tenminste niet in mijn hoofd halen. Ik neem altijd wel afgepaste porties, dus die mogen ook op. Daar zit het probleem voor mij ook niet. Maar 's avonds blijft het moeilijk, blijf ik zoeken, eet ik gewoon van alles, de idiootste dingen (3 tosti's of zo of een HELE BAK ijs!!). Raar he, dat je dan niet afvalt????
Als je weet wat ik allemaal gegeten heb de laatste weken, dan snap je niet dat ik nog maar zo weinig ben aangekomen!
Maar goed, ik heb net met mijn man afgesproken, dat we het vanaf morgen weer veel rustiger aan gaan doen. Als het niet in huis is, dan is de verleiding ook niet zo groot.
En als hij nou ook eens een beetje minder aan doet, dan wordt het voor mij ook makkelijker.
Wel gezellige etentjes gehad en gezellige avondjes bij vrienden/familie. Ja en dat gaat natuurlijk gepaard met taart en snacken he.
Die taart kan ik dan meestal nog wel afslaan, maar dat snacken....... dan ga ik toch weer voor de bijl. En de pest is, dat als ik eenmaal begin, dan ga ik ook helemaal van god los! De "gulden middenweg" is een paadje dat ik eigenlijk nooit kan vinden.
Maar ja, we doen wel leuke dingen en dat is toch eigenlijk het belangrijkste?
Vanochtend lekker met mijn dochter en mijn kleinzoon naar het zwembad geweest. Nooit geweten dat er hier (echt vlak om de hoek, 700 meter of zo) zo'n leuk golfslagbad was..... Gaan we zeker weten vaker doen. Die kleine heeft genoten! En dus wij ook!
Nou meid, zet hem op en doe Sonja eer aan.
Ik hoop dat het boek snel binnen is, ben heel benieuwd.
Groetjes,
Heleen
March 6, 2007 om 13:58
:hello: Cassy,

Hoe gaat het daar bij jou:?: Alvast in de stress voor je verjaardag morgen :lachen:
Nog lekker gewerkt vandaag en je man weer met de overblijftassen aan de slag laten gaan? Kortom, hoe is het ermee......................

Hier gaat het wel lekker, alleen vandaag wat aan de snaai (dropjes en 4 Milka-koekjes), gister een aanvaring met een collega en ja, dan ben ik nu nog niet sterk genoeg om dat zomaar van me af te laten glijden. Maar daar wordt aan gewerkt:!:

Mijn zus heeft nu ook het boek van Sonja Kimpen geleend van haar vriendin, ben benieuwd wat zij ervan vindt, wat zou Sonja van al deze aandacht voor haar boek vinden?
Grappig toch, zoveel mensen die door haar nu lekker bezig zijn.

Cassy, ik laat het hier nu even bij, wil nog wat berichtjes in andere dagboekjes achterlaten. Als ik je niet meer "spreek" voor morgen ---> een hele fijne verjaardag, maak er wat moois van en tot gauw.

=buddy= :a:poassi
March 7, 2007 om 00:29
:goedemorgen: Cassy,

Joepie, JARIG:!:

:bdaycomite:

Een hele fijne dag, geniet ervan, ook van de :happybirthday5:, dan de :kaarsjesuitblazen02:
en verder vandaag
:happybirthday10: en natuurlijk :happybirthday3:

En natuurlijk lekker veel :kado: en voor de rest van de dag :happybirthday9:


:smileballon: en :happybirthday7:

Heel veel liefs, :a:poassi
March 7, 2007 om 01:53
Hoi Lieve Cassy,
:ballonkat: :happybdaygirl:
Een hele fijne dag gewenst meis, nog bedankt voor al je steun. Voor jou een :kruiwagen: vol bloemen.
:verjaardagsfeest01: :kaarsjesuitblazen01:
Liefs kims

March 7, 2007 om 03:30
:hoi: Cassy
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!:bdaycomite: Ik wens je een heel gezellige dag!
:groetjes:
Monique
March 7, 2007 om 05:24
Gefeliciteerd met je verjaardag.
Cassy goed van je hoor.
Ik denk dat ik in de bieb toch maar eens p zoek ga naar dat boek van jou.
Bern benieuwt naar je gewicht vrijdag.
Het hoeft niet snel te gaan als het maar gaat.

Prettige dag vandaag verder hoor.
March 7, 2007 om 16:35
:hoihoi:

ik dacht kom laat ik eens een kijkje nemen bij Cassy en toen zag ik van die vrolijke ballonnetjes over het scherm zweven :)

:ballon01:

Van harte :gefeliciteerd: en ik hoop dat je er een mooie dag van hebt gemaakt (of had je t nou van t weekend al gevierd? ik ben het vergeten...)

Hieperdepiep :hoera: Hieperdepiep :hoera: Hieperdepiep :hoera:
:partybow01: :partybow02:
:smileballon:

Zo dat is vast wel genoeg smilies he :)

Hoe gaat ie verder? Hoop dat je een goeie week hebt... ben zelf alweer erg benieuwd naar vrijdag :)

:groetjes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan