Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Twinkie woog op het moment van schrijven 101.20 kg (bmi: 39.53).

:hoi::a:llemaal,

Als ik elke keer wanneer ik eens een dagje oversla met wegen zo'n leuke verrassing krijg dan ga ik me in het vervolg om de dag wegen, of misschien moet ik me om de dag wel een keertje gaan verslapen zou dat het misschien kunnen zijn:fluiten::grinnik: Ik moest vanmorgen een keertje extra op de :scale:om te controleren of ik het wel goed gezien had 1.3 :kg: eraf :whaa:en dat in 2 dagen ik ben er helemaal blij mee. Minder blij was ik gisteravond met mijn knie die wilde toch niet zo goed meewerken, ik moest regelmatig uitstappen en langs de kant gaan omdat het niet ging. :middelvinger::bloos: vind ik dat, ik ben daar niet om langs de kant te staan maar om te dansen. Gistermiddag heb ik nog eventjes getwijfeld of ik de orthopeed af kon zeggen maar nu weet ik zeker, ik ga daar dinsdag gewoon heen.

:haveaniceday: :totmorgen:

:groetjes::hug::twinkie:

March 2, 2007 om 03:20
:hoi: :twinkie:

ja inderdaad ik denk ook dat wij dilwijls op hetzelfde moment op valtaf zitten ik kreeg zopas ook een berichtje van jou wel leuk hé .
nou meid heeeelllll goed hé zeg 1.3 :kg: af en dit op 2 dagen :wouw: je ziet de aanhouder wint hé wel je verdient het hoor want je werkt er hard voor *8* *8*
ja ik zou toch gaan naar die orthopeed dan weet je gelijk wat die zegt hé en ondertussen toch maar een beetje rustig houden hoor ik weet dat je graag danst naar zou toch je :knie: niet te veel overbelasten nu je weet wel wat je aankan natuurlijk.
zo nog een heel fijne dag en een heel :prettigweekend:
:groetjes: :tweetyke:
March 2, 2007 om 03:43
:hoi: :twinkie:

ja ik denk dat je dat goed leest hier komt een carnavalstoet voorbij dat is hier ieder jaar zo en de kinderen mogen daar dan mee in gaan als het niet :regen: ga ik men dochter ook verkleden en mag ze er mee in gaan zal ze weer supperleuk vinden maar zeg het nu nog niet tegen haar zie dat ik haar dan terug moet ontgochelen .... das ook niet fijn hé .
is dat bij jullie niet zo dan :?:

:groetjes: :tweetyke:
Onbekend
March 2, 2007 om 06:35
:hoi: :twinkie:

:jippie: :afgevallen: toppie:!:

helemaal goed gedaan hoor :)

jij hebt een goed weekend voor de boeg met die -1.3 :kg: :jippie:

balen dat het met je :knie: niet zo super gaat, dinsdag gewoon gaan en ik hoop het beste voor je.

:groetjes: van bianca :dag:
March 3, 2007 om 05:12
:hoi: :twinkie:

ZOoooo, het gaat met jou hardstikke goed he ? Tenminste wat afvallen betreft dan, met de knie is het minder begrijp ik. Pas maar op dat je hem toch niet weer te veel gaat belasten he !

Ik ben trouwens ook al eens naar een dietiste geweest. Dat was ook een heel aardig mens hoor, maar zij kon niets voor mij betekenen zei ze, nadat ik er een paar keer was geweest (Ik krijg dat trouwens wel net zo vaak vergoed, als ik er heen ga)
Ik moest bijhouden wat ik at en dronk en ze kwam tot de conclusie dat ik heel erg gezond at en niets te veel. Met hetgeen ik at, vielen andere mensen af, vertelde ze me. Ik mocht niet lijnen van haar, want dat ik niet afviel was het resultaat van mijn leven lang steeds lijnen en niet lijnen. Ik moest gewoon gezond blijven eten en veel bewegen. Tja, dat kon ik mezelf natuurlijk ook wel vertellen. Maar ik zat daar eigenlijk zo van : en wat nu ? Tja, dus hoefde ik daar niet meer te komen, en moest dat maar gaan doen.
Ik wist en weet dus nog steeds niet, wat ik daar eigenlijk gedaan heb.
Nu ben ik met het Sonja Bakker Dieet bezig en val ik wel af, dus ik moet toch zoiets doen he........ Dan maar zonder dietiste. Maar ik had toch wel liever een steuntje in de rug gehad hoor, dan krijg je tenminste ook nog eens een complimentje als het wel goed gaat en een duwtje in de rug als het niet goed gaat.
Maar daarom kom ik ook hier hoor, en zoek dat bij jullie, als lotgenoten.

Oke, fijn weekend en sterkte met je knie he !

Groetjes,
:yvonner:
March 3, 2007 om 07:28
:hello2: :twinkie:

een heel :prettigweekend: en geniet ervan

:groetjes: :tweetyke:
March 3, 2007 om 07:45
Zo 1.3 kilo in 2 dagen dat is super zeg :):)
Wel naar de ortho gaan hoor want last van je knie hebben is natuurlijk niet goed maar ook helemaal niet fijn.

Je vroeg of ik al een operatie aan me knie heb gehad,anwoord is ja twee weken terug hebben ze me knie weer gladgemaakt althans de knieschijf.
Het is blijft gevoelig nu even maar heb gisteren wel weer even 5 min gefiets want als je op de fisio moet wachten :(

Nou ga zo door met afvallen want dat is natuurlijk heel goed voor je knie.
Groetjes Gisella
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan