Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Danielle1972 woog op het moment van schrijven 90.60 kg (bmi: 30.62).

Zo, ik heb mijn foto album bijgewerkt. Ik had vorige keer een ontzettend debiele rok aan vind ik zelf, maar dat was 1 van de weinige dingen die me nog paste. Om de vergelijking optimaal te maken heb ik die debiele rok maar weer aan gedaan. Ik vind mezelf er vreselijk dik in lijken (ik loop overigens echt niet met zo'n hemdje hoor :D ). Dus ik heb na de foto's nog een paar leuke foto's van me geprobeerd te maken. Maar wat is dat moeilijk zeg. Ik haat die geposeerde foto's. Dus de leukste was wel toen Tom in beeld kwam lopen terwijl ik klaar stond voor de *flits*. Ik kan toch wel zien dat ik wel ben afgevallen, maar op de foto's vind ik mezelf nog vreselijk dik lijken. Maar...we gaan stug door!
Vanmorgen had de weegschaal weer een leuke verrassing. Hij stond ineens op 90,6!!! Toen ben ik weer in bed gekropen met de kids en een uurtje later heb ik zelfs de 90,2 gezien! (2 keer achter elkaar!!! hahaha). Ik ga volgende week gewoon onder die 90 door, het is echt niet te geloven. Ik eet echt best veel, ik snaai soms zelfs nog wat lekkers. Schiet mij echt maar lek (das pas makkelijk afvallen trouwens :D )

Ik heb trouwens kaarten voor The Wiz gekocht van het weekend. 5 mei ga ik met mijn vader naar The Wiz! Echt geweldig het lijkt me zo geweldig. Ik wilde al graag heen maar ik vind het eigenlijk zo verschrikkelijk duur. Nu heb ik kaarten met de AH actie gekocht. Dat scheelde 75 euro! Super die AH! (maar ik ga er toch niet mijn boodschappen doen :P ) 14 april gaan we naar Blof en het weekend van pinksteren zijn de kinderen het hele weekend bij mijn schoonouders. 27 mei ga ik naar de Dolly Dots! Allemaal leuke uitjes in het verschiet. Heerlijk!

Ik heb mijn volgende streven trouwens al bepaald. 85 kilo op 1 mei! Ik ga er niet teveel druk op zetten. Ik weet dat er ergens weer een periode komt dat het even niet gaat, daar moet ik dan toch weer even doorheen.

March 4, 2007 om 16:22
Hoi Danielle.

met je naamgenoot. Het is geweldig leuk te zien dat we een beetje gelijk opgaan.Ik zag vanochtend ook 90,2 en ben er ook wel 2-3 keer op gaan staan of het echt waar is.
Ik hoop deze week de mijlpaal onder de 90 te bereiken. Ik heb 14 april een bruiloft en wil dan al 85 kg wegen als het even kan, maar realiseer me ook dat het niet te snel moet gaan en als ik dan een paar weken dit gewicht kan vasthouden het eigenlijk ook goed is.

De foto's laten ECHT het resultaat zien, je bent duidelijk een maat slanker. GA zo door.
De foto's zijn ook confronterend, ik wist niet dat je deze erbij kon plaatsen. Ik overweeg het wel.

Nou, laten we samen zo verder gaan. Langzaam maar gestaag.
En ik snoep ook nog wel eens wat tussendoor hoor.

Groetjes, DAnielle
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan