Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Panda4 woog op het moment van schrijven 84.40 kg (bmi: 29.20).

Het schiet allemaal niet op hier. Blijf zo rond de 84,5 kg schommelen. Op zich ben ik daar wel blij mee, omdat de kilootjes die er af zijn in ieder geval niet meer bij komen. Maar ik moet nu toch die andere 5 kilo's ook kwijt kunnen raken?

Heb het wel aan mezelf te danken/wijten hoor. Vind mezelf regelmatig heel erg zielig, voel me vaak ook moe van al het werken en zorgen.

Ik heb me gisteren de spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven, wil op mijn verjaardag (9 mei) maximaal 82 kilo wegen. Dat zou toch moeten lukken??

Sta zelfs op het punt om een boek van Sonja te kopen, terwijl ik daar eigenlijk erg tegen ben (wat ik gezien heb vind ik te weinig, en ik weet al heel goed hoe het zou moeten, moet het alleen nog doen).

Zag vanmorgen op zo'n 'leuk' reclamestation op tv een workout dvd gebaseerd op latin dansen. Zag er best leuk uit, maar ik ben bang dat die voor ik het weet, ongebruikt in de kast belandt. En dan is € 50,= toch een hoop geld! Mijn cross-trainer staat ook een beetje zielig in een hoek van de kamer, misschien moet ik die eerst maar eens gaan gebruiken.
Ik heb vandaag een vrije dag, en ik denk dat ik die maar eens ga gebruiken om een realistisch schema te maken. Maar eerst ga ik lekker wandelen naar het centrum, dat is toch weer 1/2 uur heen en 1/2 uur terug. Heb ik weer wat beweging gehad.

Groeten, Willie

March 3, 2007 om 12:27
hoi, tja een crosstrainer oingebruikt laten staan is echt wel erg zonde gewoon s'morgens een kwartiertje en sávonds een krartiertje 50 kleine situps en je zien met twee weken al rerultaat.

sonja bakker deel 2 is beter te doen de je mag daan meer in hebben.

zelf ben ik ook bijde boeken doorgeweest en nu hou ik me aan de dagmenu's van deze site

en eet ik s avonds gewoon met de pot mee,

hoe was het in de stad nog lekker geshopt,
koop tv is zonde van je geld kun je beter niet doen.

lijn groet :leeuw:
March 3, 2007 om 13:03
Hoi Willie,

Ja, het is ook wel wat met de lijn. Ik heb ook al van alles geprobeerd maar langer dan 2 weken hield ik het nooit vol. Eind augustus heb ik besloten om het roer om te gooien en heb het boek van Sonja Bakker gekocht. Nadat ik dit boek had gelezen, had ik door dat dit best te doen was, ook in combinatie met mijn gezin. Dus gestart en na 1 week was ik al ruim 2 kilo kwijt. Na 9 weken stond de teller op 10 kilo. Ik ben doen wel doorgegaan maar minder streng als die weken daarvoor. Ik ben nu in totaal 14 kilo kwijt en ik voel me super. Moet zelfs allemaal nieuwe kleren kopen!

Succes de komende periode!

Groetjes Mascha :pocahontas60:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan