Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Sunce woog op het moment van schrijven 82.10 kg (bmi: 27.43).

Hallo!

Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets kwam neertikken hier.
Met de zwangerschap gaat alles redelijk. Soms wat pijn in de rug, of onder mijn ribben, maar dat is te verwachten. Onze baby schopt vrolijk in het rond in mijn buik (die al heel groot is geworden!). Volgende week weer controle bij de gyn.
Van die verkoudheid ben ik even vanaf, oef! Nu nog zorgen dat ik geen griep mee naar huis neem, want daar heb ik echt geen zin in en iedereen in mijn omgeving is ziek!
Wat gewicht betreft, gaat het nog steeds omhoog en ik probeer mij daar niet te veel van aan te trekken, maar het blijft moeilijk. Die diabetes verschijnselen zijn wel weg, dus dat is ook iets.
Ik ben de laatste dagen een beetje bezig geweest met doopsuiker en kaartjes en wij weten al hoe het er gaat uitzien. Nog een geboortelijstje leggen, kraamhulp en vroedvrouw zijn al aangevraagd, adressen verzamelen,...
Mijn verlof gaat in op 18 april, maar de twee weken daarvoor zijn Paasvakantie, dus moet ik daarna nog 1 dag werken en dan weer verlof. Hopelijk gaat de baby rustig blijven zitten en niet te vroeg komen (het is voozien voor 30 mei). Ik ben nog van plan om kinderkamer te schilderen en een beetje in orde te brengen tegen de tijd dat ik moet bevallen. Miran en zijn toekomstige broertje/zusje zullen een kamer moeten delen, maar de eerste maanden wil ik de baby wel naast mijn bed.

Vanavond krijgen wij bezoek en ik moet vanalles gaan klaarmaken en omdat ik echt geen grote kok ben, zit ik nu al te panikeren dat ik het niet op tijd klaar ga hebben...
Maar dan kunnen wij nog op het laatste nippertje naar het restaurant, he?

Dus ga ik nu verder panikeren en strategieen bedenken...
Fijn weekend allemaal,
groetjes,
:hug:
Sunce :zon:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan