Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Ramma woog op het moment van schrijven 80.60 kg (bmi: 28.56).

Het gaat eindelijk weer lekker. Een hele poos blijven hangen in de 66 zoals jullie wel zien maar nu eindelijk er onder gedoken! Nog even en ik zit op mijn eerste streef! :streefdoel: 65 kilo! En dan? Door naar de 62!

Ben alleen door de 8 weken van mijn SB boek heen. En nu? Weer overnieuw beginnen? Ik heb er eerlijk gezegd mijn buik een beetje vol van (eeuh slechte uitdrukking want mijn buik is nogal leeg natuurlijk hihi)

March 6, 2007 om 05:16
Hoi Ramma,

Ga door. Je kunt het. Misschien kun je aan het tweede deel van SB beginnen. Of op eigen krachten. Na 8 weken weet je toch ongeveer wat je wel en niet kan hebben. Sport je trouwens? Bij mij helpt dat goed. Ik doe aan hardlopen. Na een training heb ik meestal niet meer zo'n trek en voor een training probeer ik niet zo veel te eten. Bovendien hebben kleine missertjes niet zo'n grote gevolgen. Wel denk ik dat je er niet zoveel mee afvalt. Je wordt wel strakker. Nou Ramma, zet hem op. We zitten zowat op hetzelfde gewicht. Zullen we er een wedstrijdje van maken wie het eerst op 62 zit? Tot gauw.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan