Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, March 2, 2007

Kims woog op het moment van schrijven 89.20 kg (bmi: 33.16).

:hoi: allemaal,
Deze week eigenlijk helemaal niet achter de compie gekropen, en ik mis het wel. :(
Mijn nek doet nog steeds niet wat ik wil, volgende week kan ik bij de fysio terecht.
Mijn motivatie om mijn doel te bereiken is wat aan het wankelen geraakt, ben zelf even in een dip terecht gekomen, lukt het me ooit nog om te gaan paardrijden wat ik graag wil of lukt het met mijn nek nu weer niet. Affijn de paaseitjes (4) kon ik niet weerstaan. Het bewegen (haha, ook zonder auto gaat niet echt lekker)
'k fiets, hol van hot naar her, werk 's ochtends en 's middags en 's avonds kun je me opvegen.
Kortom een beetje zeurverhaal, 'k zal me zelf weer een schop moeten geven.
De weegschaal kon me dit keer ook niet opvrolijken, 3 ons erbij, dus nu 89,2
'k probeer mijn buddy's deze keer terug te schrijven op de momenten dat het even gaat. Sorry, 'k denk wel aan jullie en wens jullie allemaal veel sterkte en succes. WE ZIJN HET WAARD, (haha, als ik dat zelf nou hardop herhaal, ga ik het zelf ook nog eens geloven)
Groetjes kims

March 2, 2007 om 09:18
:hello: Kims,

Komop meid, je bent nog steeds onder de 90:!: en dat kan ik nog niet zeggen.
Het is inderdaad vervelend dat het met je nek nog niet goed zit, maar ik denk dat dat echt wel over is op het moment dat je wilt gaan paardrijden. Zover is het toch nog niet:?:
Je hebt nog tijd genoeg om dat voor elkaar te krijgen en dat gaat je lukken ook. Moet je zien hoeveel er de laatste weken al af is. *9*

Het komt ook doordat je minder kunt :beweging: Zodra je daar weer goed mee aan de slag kunt, vliegen echt de :kg: er weer af. Vertrouw daar nou maar op. Je doet het hartstikke goed en het is helemaal geen zeurverhaal, jij voelt je nu eenmaal even zo en het is alleen maar goed dat je het van je af schrijft. Ik had het niet bij 4 paaseitjes gehouden, de hele zak was eraan gegaan, dus.................

Kims, laat nou niet je koppie hangen, het komt allemaal goed.
Dus, veel :succes: en een heel fijn weekend.

Liefs, :a:poassi
March 3, 2007 om 03:20
:hoihoi: Kims,

Allereerst: JIJ BENT HET ZEKER WAARD:!::!::!:

Ga maar eens voor de spiegel staan en zeg dat maar eens tegen jezelf! En meen het dan ook!!! Niet in een dip raken! Je hebt bewezen dat je het KUNT!
Al ;8b;5b;0b;0b gram! :yougogirl: En... nog steeds onder de 90!!! Ik wilde dat ik daar al was!!!

En een zeurverhaal mag natuurlijk! Je hebt ook alle reden om te zeuren! Lijkt wel of alles tegen zit! Maar... je moet echt eens kijken naar wat je al gepresteerd hebt! Echt geweldig!!! :okidoki:

We weten dat je aan ons denkt en we denken ook aan jou! Jij moet nu vooral aan jezelf denken! Wij zijn er toch wel... haha, voorlopig blijven we hier nog wel! Hoop ooit nog net als jij onder die 90 te komen!!!

Wens jou veel :succes: en een geweldig :weekend:

Liefs :c:assy

ps. moet wel stoppen. Er staan hier een paar jongetjes in mijn nek te hijgen dat ZIJ willen (moeten)...
March 4, 2007 om 11:58
:hoi: :k:im,

Het is geen zeur verhaal.
Kijk naar wat je er al af hebt meid.
Ik ken de moeilijke momenten ook.En is ook moelijk om van al dat lekkere af te blijven.Maar kom op je kunt het meid.Laat je kopje niet zakken.

:succes:

:groetjes: Marieke
March 9, 2007 om 14:24
:hoihoi: Kims,

Hoe is het met jou? Denk echt wel aan je, ook als je wat minder hoort! Het is hier echt druk geweest met die verjaardagen en met het werken! Sorry...

Ik zag dat je 3 ons aangekomen was afgelopen week! Laat je daar niet door ontmoedigen! Je bent in totaal al ;8b;5b;0b;0b gram afgevallen! :yougogirl:

Je hebt bewezen dat je het kunt en dat je ondanks alle ellende een geweldige prestatie hebt laten zien! Echt... ik ben trots op je!!! En luister maar naar deze "oudere" dame! Haha, geniet nog maar een paar daagjes van je 42-jarige bestaantje, woensdag ben jij de pineut! Nee serieus, je bent enorm knap bezig! Zeker als je ziet wat een ellende je allemaal meegemaakt hebt, dan vind ik het superknap dat je het toch nog steeds volhoudt! Echt :gazodoor:

Ik ga stoppen, zit hier op mijn werk :sssttt:! Ga zo naar huis en dan lekker eten met mijn Mannetje! Wens jou weer veel :succes: en een geweldig :weekend:

=buddy :c:assy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan